Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tisztítsd ki a benincsapot,meg a tankot is és jó lessz!
Hellosztok!
Volna egy kis problémám az rd-mel. Nem kap elég üzemanyagot. Megyek vele és egyszer csak felpörög a motor, elkezd akadozni és leáll. Várok vele hogy feltöltődjön a karbi és megint tudok vele menni egy pár métert. Tehát benzin megy a karbiba de, hogy nem tudja menetközben feltölteni? Köszönöm a segítséget előre is!
Sziasztok
Jamaha rd 250 lc hez erdekelne 54,50 dugattyu hasznalt.
üdv mindenkinek! lenne egy kéthengeres yamaha rd tilisztoros ,megszakító nélküli ,komplett gyújtás olcsón eladó,trafóval,elektrónikával,csak fel kell szerelni! ha érdekel írj a atacc@freemail.hu ra !
Sziasztok!

Keresek egy papiros törött RD350-et. Ugyanis van egy blokk nélküli
motorom. Simson S51 csere, vagy kevés pénz.
Széles utat. hunyadi1963@freemail.hu
Helló valakinek nincs egy rd 80nasa ami vizes adok érte egy honda mbx 50nest katra felujitott 1500km van benni most
üzeneted érkezett....
Sziasztok!
Nekem egy 125ös rdm van ahogy néztem valszeg '84es.
Olvastam, hogy itt páran csináltatok hozzá rezót és az érdekelne, hogy valaki csinálna-e nekem is egyet "baráti " áron.
Azt olvastam egy angol oldalon, hogy befér a 130-as is, de ugyanott írták, hogy a legjobb választás a 110/90 pl. a rugózatlan tömeg miatt.

Én pl. előre 90/90 helyett 100/90-est raktam, de nem vált be.
hali.. tudd valaki segíteni? Yamaha RD 350 ypvs -be hátulra mekkora gumi fér el maximum? minél szélesebb lenne az volna jó.. nem kell magas gumi.. lapos is jó.. méretek szerintetek?
Ciao Tomi! Lehet hogy csak fényes ruhában,nagyhintóval,1 órára de megyek...
Üdv Petro!
Áprilisba gyüsz Kecsóra egy kis brümm-brümmre? Rég láttunk már.
Üdv Főnök! Megnéztem az xs blokkot, pont megfelelő. Jövöhéten mindenféleképpen elhozom a hétvége felé. Köszönöm,hogy megmaradt.
Van! Yamaha,gyári,2 db.
30/9338515
küldtem ..telefonszámot is ...
Hali
Van egy rd350 lc estleg eladnám érdekel valakit?
aya@index.hu
aya!
Küldj egy tel.számot vagy e-mail címet.
Az enyém: mekkmaster@citromail.hu
ajándékba jár hozzá egy hátsófék kar ,meg a hátsófék tartó konzol ha megtalálom ...
egy 5-ös gondolom nem sok érte ?
Üdv aya
Leírnád ide, vagy e-levélben, hogy mennyi az annyi.
mekkmaster@citromail.hu
hy petro! van még ilyen tömitésed?ha lehet addhatnal v.mi elérhetőséget
Sziasztok ...

yamaha rd 350 ypvs-ből megmaradt egy hátsó lengővillám rugóstaggal + 2 lábtartó nem drágán , ha érdekel valakit ....

üdv.
Akkó ménem engem kédezel? E!
hali!yamaha rd 125-höz keresek labirint tömitést. ha valaki tudna ilyet kérem jelezze. a PETRO-nal lattam ilyet.