Hellosztok!
Volna egy kis problémám az rd-mel. Nem kap elég üzemanyagot. Megyek vele és egyszer csak felpörög a motor, elkezd akadozni és leáll. Várok vele hogy feltöltődjön a karbi és megint tudok vele menni egy pár métert. Tehát benzin megy a karbiba de, hogy nem tudja menetközben feltölteni? Köszönöm a segítséget előre is!
Sziasztok
üdv mindenkinek! lenne egy kéthengeres yamaha rd tilisztoros ,megszakító nélküli ,komplett gyújtás olcsón eladó,trafóval,elektrónikával,csak fel kell szerelni! ha érdekel írj a atacc@freemail.hu ra !
Sziasztok!
Nekem egy 125ös rdm van ahogy néztem valszeg '84es.
Olvastam, hogy itt páran csináltatok hozzá rezót és az érdekelne, hogy valaki csinálna-e nekem is egyet "baráti " áron.
hali.. tudd valaki segíteni? Yamaha RD 350 ypvs -be hátulra mekkora gumi fér el maximum? minél szélesebb lenne az volna jó.. nem kell magas gumi.. lapos is jó.. méretek szerintetek?
Volna egy kis problémám az rd-mel. Nem kap elég üzemanyagot. Megyek vele és egyszer csak felpörög a motor, elkezd akadozni és leáll. Várok vele hogy feltöltődjön a karbi és megint tudok vele menni egy pár métert. Tehát benzin megy a karbiba de, hogy nem tudja menetközben feltölteni? Köszönöm a segítséget előre is!
Sziasztok
Keresek egy papiros törött RD350-et. Ugyanis van egy blokk nélküli
motorom. Simson S51 csere, vagy kevés pénz.
Széles utat. hunyadi1963@freemail.hu
Nekem egy 125ös rdm van ahogy néztem valszeg '84es.
Olvastam, hogy itt páran csináltatok hozzá rezót és az érdekelne, hogy valaki csinálna-e nekem is egyet "baráti " áron.
Én pl. előre 90/90 helyett 100/90-est raktam, de nem vált be.
Áprilisba gyüsz Kecsóra egy kis brümm-brümmre? Rég láttunk már.
30/9338515
Van egy rd350 lc estleg eladnám érdekel valakit?
Küldj egy tel.számot vagy e-mail címet.
Az enyém: mekkmaster@citromail.hu
Leírnád ide, vagy e-levélben, hogy mennyi az annyi.
mekkmaster@citromail.hu
yamaha rd 350 ypvs-ből megmaradt egy hátsó lengővillám rugóstaggal + 2 lábtartó nem drágán , ha érdekel valakit ....
üdv.