Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50pacal az már közelít a régi 125-ös gp értékhez tudtommal.
lehet hogy felerősitem a frankensteint, még ajövö zenéje olyan
45-50 le-re.
Olyan erőset te nem tudol írni tesó.
Már megin' cigányozol...

(nade, ha erős volt valamelyik homor, akkor bocsesz..)
ezek a ferde szárak, a würth eredeti ferde szárainak másolatai.
A difi az, hogy a würth 15-20 rugó, és hosszasan lehet vele csavarozni is.
pl autóbelsőség szerelők hazsnálják
Az enyém a jobbos képre hasonlít kísértetiesen...
Köszönöm a tippet!
Hát nem jött szét egyszerűen az tuti... Már maga az a csavar sem, ami a két felet fogja össze. Rezsón főtt egy darabig, de így is cibálni kellett...

Lehet hogy érdekel az a nyereg...
az valami fükasza alsó hajtása, ugye nála az volt a sarokba, azzal támasztotta ki az ajtot.
Miután megmutattam azt a fém csavarbehajtott rögtön szerkesztett egyet. Nehogymá csak nekem legyen.
gyere bármivel pittel is jöhetsz, azzal beférsz a simson kupába.
a derékszögü hajtást sokáig hajtottam néztem egy üzletbe
fogorvosihoz hasonlot profi svájci szerszám 80000-ért.
Aztán meg találtam de ezek inkább apró kiigazitásokra jók.
szia virbo a lecso régi mhelyén a soroksári yamahába probáld meg
mindenfélét lehet rendelni, azt nem tudom mennyi egy telefont megér a czikkej zolit keresd lecso mindjárt ad zel számot, vagy a kozmát.
Sőt!

Jáááj olyan romantikus amikor műhisztizöl drágám
megint feltaláltam a melegvizet:)
Ahogy laci mondja, vagy levegővel, vagy egyszerűen magával a fékkel kellett volna szétpumpálni.
Levegővel vigyázni, mert légpuska:)

az egész betyárbútort meg kellene próbálni betenni fórumokba, hátha felismerik, hogy miylen motorban volt, akkor eséyleen találsz hozzá alkatrészt.
Első tippem rd 125 vagy régi dt 50-80.
Persze a karmantyú biztos húzós, de érdemes megkérdezni.
Menj be a hozzád legközelebbi Yamaha márkakereskedésbe, és rendeld meg. Ezek darabonként 2-300 forintos tételek. Én Budaörsön vettem meg mindent gyáriba, és 7 munkanapon bellül meg is jött.
Süritett levegővel nyomasd ki mindig, de ennek akkor is sanyi lett vona (egy vakota az egész) Nekem van ha érdekel. Fogorvosi marom nekem is van,ennek az állása kitünő, de az csak játszani jo, meg van perfekt csapágyazott iveskerekü is, de azzal meg az a baj, hogy derékszögü.
Nekem a 31K-ra csak karmantyú, meg porvédő kéne, de csak Yambits.co.uk oldalon találok. A karmantyút talán legyártja hidraulikával foglalkozó cég is.

Ha ez olyan mint a 31K akkor pl. RD 80, 125LC2 gépeken is ugyan ilyen van.
Az sajnos könnyen lehet. De ha nem szedem ki, akkor van egy szép nagy féknyereg alakú papírnehezékem...

Vajon lehet kapni hozzá ilyesmit?
Szerintem ennek a dugattyúnak megadtad a kegyelemdöfést...
Mint írtam fogóval jött szét. A betétei alig kopottak, beállt állapotában is bement közéjük a tárcsa. Ahogy írtam a karmantyúk alatti felülete ép...
Pont ezért kérdeztem egyébként, hogy használható-e.
Hát ez az...

Amikor én láttam, vaterán, akkor 20e volt egy hajlított. Akkor nem volt rá keret. 2-3 hónapja kerestem ismét, a fél netet feltúrtam, de nem találtam. Egyik ismerősnek az ismerőse fogtechnikus. Azt mondta, hogy inkább felújíttatják ezeket, mert drágák.
A másik véglet Papp Miki, ő pl egyszerűen bement fogtechnikusokhoz és kunyerált. Szerzett is 3-at potom pénzért...
Lőtt egyet asszem az expresszen, maróként volt hirdetve.

De komoly munkára nem való, inkább csak igazítani, azt is szépen nyugodtan... Bár kéne egy...
Ez a dugattyú tényleg kurvafasza. A minta benne valami tuningszett?
Elengedi a túlnyomást? ABS?
Még képlékeny a dolog, hogy megyek v. nem, de idén csak a ducatival indultam, a veteránba nem, igy nemtom beférek-e közétek.
Hol lehet kapni olyan horror áru kézidarabot?