BUÉK neked is jol kezded az évet gonoszkodással de azt kell mondanom hogy pályán nem lyukasztottunk. A fékpad az más
ott nem számitiott. az elmult 1,5 évben a bowdwnnal akadt némi probléma de a hiba kiszürve./remélem/ még ragadás se volt.
megtisztelsz hogy rám való hivatkozással reszelsz annyit azon az öntvény vasdarabon. Biztos jó lessz ha m,ásra nem kitámasztani a mühelyajtót. Igy volt ez annó a kisérletibe is.
Jól hangzik az a 60 lovas csúcsteljesítmény , de igazi hozzáértő nem dől be egy hegyes teljesítmény görbének
50 évvel ezelőtt annyival még VB-t nyertek , igaz 3× annyi nyomaték volt hozzá .....
Utcai gépből faragottnál annyi előnye van a 60 lónak , hogy hamarabb szétesik
Na végre valaki átlát a szitán Keblemre Mester! (ha szólíthatom Önt így egyáltalán).
Mondjuk a sztori azon részét kicsit elmaszatoltad, hogy ha eccer olyan kurva könnyűek azok a rotációs kapák, akkor minek rá nagy fék, tezsvírem?
Mindegy, ott van a sarokban, működik, meg teccik is kibaszottul hogy egyszerű mint egy szög, meg minden. Majd időnként megkergetem amikor nem láthatja senki, oszt utána megyek vissza szelephézagot állítani, ti meg tökölhettek tovább a kúpossággal, meg a stifteléssel vagy mivel, fogalmam sincs ezek a szavak mit jelenthetnek, biztos ezek is valami kaszinó idézetek, mint a láthatatlan...
Ja és fél perc alatt úgy telefüstöli a műhelyt, hogy napokig nem szellőzik ki és még büdös is, nagyon nem trendi már ilyet csinálni
látod, látod, még normális fék is csak 2t motoron van...
4t re csak hulladékokat tesznek, mert arra nem kell jó, hiszen nem megy.
Cserében viszont jó sok felesleges dolgot tesznek a blokkba, hogy jól eltörje a delikvens lábát, ha ráesik.
Érted, ha már nem megy, legalább az orvosok keressenek vele
:)
Ugyan má, annak semmi jelentősége mit kérdeztél, az a lényeg hogy mit akartam válaszolni. Ezt a trükköt nálam sokkal nagyobb kaliberű arcoktól lestem el. Tehát a lényeg mégeccer: 4T=csodálatos, égből hullott szerkezet, melyet az istenek ajándékoztak nekünk tökvéletlenül egy szétcigizett pillanatukban. 2T=fostartály, egy evolúciós mellékvágány, a termodinamikai gépek legalja. Vita lezárva. Azt a romot is csak azért fogadtam be, mert másképp nem tudtam NR típusú féknyergekre szert tenni, ennyi.
ott nem számitiott. az elmult 1,5 évben a bowdwnnal akadt némi probléma de a hiba kiszürve./remélem/ még ragadás se volt.
Dimma, hagy legyek gonosz, az egy csapatra jutó dugattyúlyukasztásokban az FRC a nyerő eddig
megirigyeltem töled ,a henger heggesztését azt kipronáltam.
Hogy minek na látod ez jó kérdés.
50 évvel ezelőtt annyival még VB-t nyertek , igaz 3× annyi nyomaték volt hozzá .....
Utcai gépből faragottnál annyi előnye van a 60 lónak , hogy hamarabb szétesik
Mondjuk a sztori azon részét kicsit elmaszatoltad, hogy ha eccer olyan kurva könnyűek azok a rotációs kapák, akkor minek rá nagy fék, tezsvírem?
Mindegy, ott van a sarokban, működik, meg teccik is kibaszottul hogy egyszerű mint egy szög, meg minden. Majd időnként megkergetem amikor nem láthatja senki, oszt utána megyek vissza szelephézagot állítani, ti meg tökölhettek tovább a kúpossággal, meg a stifteléssel vagy mivel, fogalmam sincs ezek a szavak mit jelenthetnek, biztos ezek is valami kaszinó idézetek, mint a láthatatlan...
Ja és fél perc alatt úgy telefüstöli a műhelyt, hogy napokig nem szellőzik ki és még büdös is, nagyon nem trendi már ilyet csinálni
4t re csak hulladékokat tesznek, mert arra nem kell jó, hiszen nem megy.
Cserében viszont jó sok felesleges dolgot tesznek a blokkba, hogy jól eltörje a delikvens lábát, ha ráesik.
Érted, ha már nem megy, legalább az orvosok keressenek vele
:)
Nem tudtok véletlenül tippet adni milyen csiszolót vegyek ami henger faragásra használható. (max. 10E) Úgy olvasom nemárt, ha van hozzá szöghajtás is.