Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Tomi csinál bele spec váltót.........
Ilyen sóher Jézuskát sem láttam még életembe.Van képe egy nyavajás makettal hergelni az idegeidet.
Hát majd fölkötöm a gatyámat ,RD a TZ ellen?
Gratula és buék!
Jáááj tesó, te még nálam is nagyobb geci vagy. Mondjuk én a hondákat már eleve fel se engedném
Tommi részemről mehet a speciál futam,csak egy kérés,hondáknak a leintés pillanatában el-kell hagyniuk a pályát.(nekik nincs levezetőkör!mert növelné a költségeket)
egyszer betettél még régen egy belga old versenyt megtaláltam azt azon élvezkedem egy fél orája ha lenne ilyen pálya akkor lehetne reszelni
na az még messze van, utálom a telet megint havazik.
Februárban meglátjuk...ha bejön a csel,akkor a 28-as Mikunira teszek egy motrot! Csak azután cselélem 32-es Delloltóra!
petró te is rátehetnél 2 db 32 es delrotyot jobb lenne töle a tied is.
Súbazzz! Balage,hol vetted a fát?
Grat!
'szt buzi-e vagy hogy ilyen motort hozott neked a vén hippi? Fogadok meg se érdemelted...

Tessék szépen elkezdeni szívni a monseiur L'ecsó vérét hogy lapátolja össze a beta-t (vagy gamma-t, egyhülyeség) oszt legyen "elfelejtett korszak" kategória. Ha jól számolom lassan összejön 5-6 romhalmaz. Buli lenne, szerintem a nézőknek is bejönne.
hasonlít a Nico hoz,látom PVM kerekek,Lockheed fék?

honnan kerül elő,m Mo.n nem volt ilyen?
Juchem váz,Germán 83"-85"
Mi ez Nico Bakker váz?
a hummel hengert majd illik forgatni alul nem igen szeret menni.
De szép a masina, legalább lesz ehte gyári motor is.
Szia Atesz ezt találtam a fa alatt.
Há,nem occó,az biztos!De ,az évjárat sem biztos hogy belefér?
azé a rz drága mikor van tzr 250 1kt-s már 150-ért papiros
Fincsit lehet az R1-Z ből szegelni...
Ja tényleg még nálam van a vízköpenyes blokkod, abba bele fogom próbálni. Hát másodikán nem lehet, hanem tuti totálkáros leszek, de azért benézhetnéll ha Pesten jársz, mutatnék egy érdekeset ami tuti tetszeni fog
Ami késik nem múlik.Az a pár ezres meg úgysem húzna ki a szarból amibe most beleestem.Azt mondtad megpróbálod a levegősét bele erőszakolni.Ezek szerint nem lehetséges?
A Gábor 2-án megy vissza és akkor ugyis menni kell,mert több dolgot is vinnie kell,ami csak autóval lehetséges.Lehet,hogy te 2-án használhatatlan leszel?
Cáááááá :)
majd beszélünk
250 pénzé adják!
1 petákkal sem!