Ilyen sóher Jézuskát sem láttam még életembe.Van képe egy nyavajás makettal hergelni az idegeidet.
Hát majd fölkötöm a gatyámat ,RD a TZ ellen?
Gratula és buék!
Tommi részemről mehet a speciál futam,csak egy kérés,hondáknak a leintés pillanatában el-kell hagyniuk a pályát.(nekik nincs levezetőkör!mert növelné a költségeket)
'szt buzi-e vagy hogy ilyen motort hozott neked a vén hippi? Fogadok meg se érdemelted...
Tessék szépen elkezdeni szívni a monseiur L'ecsó vérét hogy lapátolja össze a beta-t (vagy gamma-t, egyhülyeség) oszt legyen "elfelejtett korszak" kategória. Ha jól számolom lassan összejön 5-6 romhalmaz. Buli lenne, szerintem a nézőknek is bejönne.
Ja tényleg még nálam van a vízköpenyes blokkod, abba bele fogom próbálni. Hát másodikán nem lehet, hanem tuti totálkáros leszek, de azért benézhetnéll ha Pesten jársz, mutatnék egy érdekeset ami tuti tetszeni fog
Ami késik nem múlik.Az a pár ezres meg úgysem húzna ki a szarból amibe most beleestem.Azt mondtad megpróbálod a levegősét bele erőszakolni.Ezek szerint nem lehetséges?
A Gábor 2-án megy vissza és akkor ugyis menni kell,mert több dolgot is vinnie kell,ami csak autóval lehetséges.Lehet,hogy te 2-án használhatatlan leszel?
Hát majd fölkötöm a gatyámat ,RD a TZ ellen?
Gratula és buék!
Grat!
Tessék szépen elkezdeni szívni a monseiur L'ecsó vérét hogy lapátolja össze a beta-t (vagy gamma-t, egyhülyeség) oszt legyen "elfelejtett korszak" kategória. Ha jól számolom lassan összejön 5-6 romhalmaz. Buli lenne, szerintem a nézőknek is bejönne.
honnan kerül elő,m Mo.n nem volt ilyen?
De szép a masina, legalább lesz ehte gyári motor is.
A Gábor 2-án megy vissza és akkor ugyis menni kell,mert több dolgot is vinnie kell,ami csak autóval lehetséges.Lehet,hogy te 2-án használhatatlan leszel?