Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dimma!

Segítséget kérnék. Ősszel börzéztem egy ilyen első futóművet.
A nyerge ugyan olyan, mint ami nekem van, csak jobbos. Namármost nem gyengén be volt állva, napokig áztattam WD40-el, végül rezsóra került, és fogóval húztam ki a dugattyút. A csapok felülete egész szép, a dugóé is jónak tűnik a karmantyúk (vagy mik azok) alatt.
Viszont a gumi karmantyúk eléggé viseltesek, főleg a felső. Remélem az csak a porlehúzó.
Menthető még a cucc?
Persze, tuti jó lehet, de nem hiszem, hogy bemegy egy 40-es furatba...

Kézidarabot akartam eredetileg, de horror áruk van, meg ugye ritka.
Dimam reszelt még iylesmit pneumatikusat is, az is nagyon teccett, csak sokat esz.
Gondolom a csapágyas jó nagy, így nekem tárgytalan.
A Nándié tetszett még nagyon, de az is nagy.

Ha találok megfelelő kúpkerék, vagy fogas-csiga kombót, akkor csinálok egy csapágyasat. Vannak fasza modellekbe való mini csapágyak...
Befér 38-asba is, nyilván szűkebben lehet vele dolgozni.
Bár a puding próbája... És egyenlőre még nem lett próbálva. Lehet, hogy xar.
pedig rém egyszerü a kis köszörüre felfogni, persze mondom én,
de ilyen kis fej nekem is ekkora34mm. Én már az első menetes részt
kicseréltem hosszabra igy egész türhető. A másik az már csapágyas
az nem log egy picit se azzal már lehet köszörülni is igaz nem 30000-rel de 5-6 forgatok vele.
Clint Eastwood bekaphatja...
http://youtu.be/nEs9YvbDy0A
én vettem az adást, csak nem tudtam, hogy ez mostan belefér kisebb likba is.
Jóóvan, nem kell nekünk jóba' lenni, nincs az sehóse előírva!
:)
Ja, Virbo voltam.
Ragad bizony, csak szerszámok híján eddig tartott.
Az a feltét, amit mutatott, nem fér be a 40-es furatba... Ez a fajta meg nemrég szembe jött egy barkácsáruházban. 2400Ft... Eszterga híján nem tudtam a kis bitfejbe fúrni. Mostanra találtam olyan fúrót, ami bitfejbe volt fogatva.... Innen már könnyen ment. A meghajtás része még nincs meg, egyenlőre bit+fúró kombóval forgattam. A flexiszár már megvan, már csak rá kéne venni magam, hogy lemenjek a hidegbe...

Amoda meg senki nem kapott rá, így nem ragoztam, hogy mi ez...
azt nem tudom de látom elemedbe vagy
Mit mondott erre Ford Fairlane?
Hát hogy örüljetek. Meg a világbéke nagygenerálja lebegett a szemem előtt. Valamint a pandák megmentése.
akkor minek gyártottál belőle annyit
Jóvammáááá na
Az bizony, egy reménytelen szar, a kistesóját úgy basztam ki a vázból hogy még ajtó kitámasztásra se kapott esélyt. Annál már csak a gyökér levegős RD nagyobb szar, az Ölbeinek nem szokott igaza lenni szinte soha , de ez a 4 villás váltó valóban egy szarrakás. Tudom jó kis RD a világ legjobb motorja bla-bla, de akkor is bekaphatják. Lehet anyázni
Hát ez uygan oylan (béna:) mint az mvx blokk, csak nagyobb.

(olyan Főgecónak való:)
mi van nem dolgozol, na ha van kedved akkor egyszer megmutatom
hogy mennyi köszörü maró nyom van a felömlöknél meg a kippoldalon a szivó az más de csak a membránház lett megigazitva
amugy tök széria az az atommá tuningolt 350ccm. Semmi felheggesztés +etc . Ha a p20 hengered is ilen lenne akkó kb ugy menne mint a többi az oldba, kivétel a lecsoé meg az ÖLFT Amugy jól vagy, jössz hétvégén.?
Megigerem, hogy addig nem zaklatlak vele, amig a szenne tuningolt 350-essel meg nem t.od közeliteni a ketfelömlös vashengeres P20-at :-))
Azt könyörgök ne bäntsd, mert azt is tönkre teszed:-))