egy van itt a fiokban papirdobozban,amit régen adtál, ha kell visszaadom. A másik kis yz 80-on is hasonló gyujtás van de annak nem akaron szétvágni a csatlakozóját.a régi rd 80 gyujtásánál is két kábel jön ki abbol van 3 majd azzal probálkozom,esetleg.
suzuki rm 250 14-22 kohm.
2 szál jön fel + 1 test elvileg a pitgyujtáson is hasonloan van.
megnéztem 36le bele kéne tenni egy simsonvázba.
lehet belöle ossa jellegü motort csinálni bár a frankeinstein váz
igen jó hozzá bele is teszem ha kész lessz1x +10kg ugy is bennem volt már egy ilyen megvalósitása igaz 500ccm-mel. De ez is jó lessz.
de ez lenne kisebbik baj, félre furták a hengert meg maszek dugo el is törött rögtön meg bla bla. Szóval vettem melót, bár lehet hogy félreteszem mert még az idei motorok közül semmi de semmi nem készült el.
ez csak egy része a pasztának. A bécsi ut sarkán van egy szerszámbolt oda jár a halász d majdnem a zaj uzca sarkán benn az udvarba ö mindennap jár arra de ez kb 2éve volt.
Nagyon hasonlatos az alu öntési technikánk már öntöttem bele a szivóba is valaki kireszelte az ypvs szivóbol amit nem kellet volna és meglepett hogy milyen jó lett. Már át kéne állnom a disszurol a sima gázra mert az má drága.
Piros kondi bal oldalon, felülről nézve. Föntről lefelé: test, jeladó, gerjesztő, trafó.
Ha forgatva mondjuk az egyik tekercsben nem megy 20-30V fölé a fesz, akkor azt a jeladóra, a másikat a gerjesztőre. Hátha...
Nincs ott elektronikám?
Pickup 1-2 az micsoda? mármint nekem csak 1 Pickup lesz....
Trafó milyen kell?
2 szál jön fel + 1 test elvileg a pitgyujtáson is hasonloan van.
megnéztem 36le bele kéne tenni egy simsonvázba.
lehet belöle ossa jellegü motort csinálni bár a frankeinstein váz
igen jó hozzá bele is teszem ha kész lessz1x +10kg ugy is bennem volt már egy ilyen megvalósitása igaz 500ccm-mel. De ez is jó lessz.
Nagyon hasonlatos az alu öntési technikánk már öntöttem bele a szivóba is valaki kireszelte az ypvs szivóbol amit nem kellet volna és meglepett hogy milyen jó lett. Már át kéne állnom a disszurol a sima gázra mert az má drága.
szilikont a blokkbol.