igen yamaháé 5mm hosszabb alsó csap stimmel a felső 14mm
mert én a suzuki 80rm dugót akartam bele tenni,de van 12 szemmel is talán nem egészen 7-volt postával.
Sziasztok ha valakinek lenne ilyen bal oldali blok dekli.amibe benne van a kuplungbetóló és berugókar dt-80-hoz vagy rd-hez levegöshöz vagy komplett blok,jelleze már.köszönöm
Igazából nem keresek, csak tárcsásítás előtt állok, van itthon egy mz ff.henger de azt is fel kéne újítani meg hegesztve is van, aztán csak átfutottam a vaterát hogy miket lehet kapni, és belebotlottam egy dt80-as ff.hengerébe 900 ft-ért.
Annyira drágák a felújítókészletek?
Az létezhet hogy "csak" valami gumicucc van elszaródva benne? Mert az egész szűk 1500 lenne postával. Ha kiderül hogy szar nem nagy veszteség. De ha tuti hogy csak sokezerből lehet megcsinálni akkor hagyom a **csába. (bocsánat az amatőrködésért, ebben a tárcsás témában totál kezdő vagyok )
Értem. Van egy olcsó eladó dt80-as főfékhenger, hiányzik róla a fedél, meg azt írja a hírdető hogy elengedi a nyomást. Arra gondoltam hogy meglövöm hátha javítható. Az mz nyereghez remélem jó lesz.
Meg kellene szerezni az eredetit...