Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyújtásdobozok beltartalmai között akkor a difi lehet, mint a simson és a gp henger között.
Meg kellene szerezni az eredetit...
szétköttötem az rm gyujtást a jeladom most is 67 ohmot mérek a teketcsen meg 147ohmot.
redracing-omegamotor én az omegánál vettem
Simson méretű csapszeghez kellene, az 12-es felül ha minden igaz.
Van valami katalógusa ennek, vagy elérhetősége (web) a cégnek?
igen yamaháé 5mm hosszabb alsó csap stimmel a felső 14mm
mert én a suzuki 80rm dugót akartam bele tenni,de van 12 szemmel is talán nem egészen 7-volt postával.
Dimma!

Arról a hajtókarról lehet valamit tudni, amit berakott a simson főtengelybe? Jól emlékszem, hogy 5mm-el hosszabb? Csapok mérete stimmel?
Sziasztok ha valakinek lenne ilyen bal oldali blok dekli.amibe benne van a kuplungbetóló és berugókar dt-80-hoz vagy rd-hez levegöshöz vagy komplett blok,jelleze már.köszönöm
SZIASZTOK,Yamaha RD 50 MX 1982 baloldali deklitkeresek vagy komplett blokot
Igazából nem keresek, csak tárcsásítás előtt állok, van itthon egy mz ff.henger de azt is fel kéne újítani meg hegesztve is van, aztán csak átfutottam a vaterát hogy miket lehet kapni, és belebotlottam egy dt80-as ff.hengerébe 900 ft-ért.
Annyira drágák a felújítókészletek?
Az létezhet hogy "csak" valami gumicucc van elszaródva benne? Mert az egész szűk 1500 lenne postával. Ha kiderül hogy szar nem nagy veszteség. De ha tuti hogy csak sokezerből lehet megcsinálni akkor hagyom a **csába. (bocsánat az amatőrködésért, ebben a tárcsás témában totál kezdő vagyok )
Szia(sztok)Nem tudom milyet keresel,ilyenem van hátha jó neked ...
szart ne vegyél többe fog kerülni a felujitás mintha veszel egy jót
Értem. Van egy olcsó eladó dt80-as főfékhenger, hiányzik róla a fedél, meg azt írja a hírdető hogy elengedi a nyomást. Arra gondoltam hogy meglövöm hátha javítható. Az mz nyereghez remélem jó lesz.
ma kiprobáltam agy másik gyujtást pár száz fordig van szikra utána nincs ha visszaveszem akkor van. mágnesre tippelek de majd mondod a tutit.
nem tudom gergö hideg van nem járok kint a hátsó mühelybe.
Dimma bá!
Nincs véletlen egy nélkülözhető főfékhenger fedele? Olyan mint ami azon a Yamahán van amit a Nagyonegybenvan visz (az asszem a 350-es).
Eladó Yamaha RD250-350LC,250-350Ypvs- hez. A szett,gyári minőségű,Dupon,Viton szimeringeket tartalmaz.
És akkor most az ábrák alapján a varázsceruzával....
P20J kolléga egy Úr!
Ingyen, házhoz szállítva:
Nem, a pit-é olyan mint a babetta, csak kevesebb mágnespólussal.
Ott független a jeladó, és a gerjesztő egymástól. Mármint vezetékezésben.
hasoló lehet a pit gyujtásé?
de legalább nem füstölt
Igen, volt egy sejtésem.
Az az elektro akkor máshogy működik. Ha esetleg egy rossz jönne szemben az utcán, akkor meg kell szerezni.
a kis yamaha gyujtás 1cm szikrákat lövel még ha kézzel forgatom akkor is azt le is videoztam
virbó nincs semmiszikra pedig áram jön fel rendesen.