Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia ez valami egyedi maxton váz én se láttam ilyet még
Üdv Maestro! Kérdezném, ez milyen saszzé?
http://cgi.ebay.de/Yamaha-TR2-...
En azt a verziot irtam, ami nekem bejött, hosszas szarakodäs utän, bar en a belsejet is nagyon atalakitottam, es igy mär kezdett müködni. A telodon a teflonpersejeket okvetlenül csereld ki.
Össze kellene rakni!
Köszi az infót, karácsony előtt nekiállok össze rakni.
Köszi, de rá ér majd januárban, még darabokban van a motor. Ha más nem lesz valamelyik futárcéggel ha elküldöd, megköszönöm.
Postán van minden. Még szerencse, hogy véletlenül belebotlottam a régi feladószelvénybe, mert telefonon aztán hiába :)
"SAE 10W30 SE type motor oil"
253 cm3 (rugó nélkül, teljesen összenyomva felső peremtől 120mm)

Nekem a rugó hossza is eltért kb 4mm-rel.
282köbci valahol a 10 és a 20w között találod a megfelelő csillapitást, a gyári azt hiszem 10w, de feljebb jobban mükszik. Hogyan tudom neked eljuttatni a hütörácsot?
Nem találod mi? Mire kattintottál? Mert ott van pontosan.
Naaaa,és alufelni?hány lukas?
Van, Janin keresztül elérsz.
GYakran Máshol Sertepertél :))
Szia! Segíts légyszi mennyi olaj kell az Ypvs első telóba? Ebbe is 10w30kell? Volt infóm róla de nem találom a gépemen. Az a fajta mint a tiéd 31k.
Nincs .
Küllős 17 es 2.75 felnid nincsen,plBorrani,Takasago?
Hello ! Nem igazán adnám el mert mociban van , inkább a többit is össze felé kellene lapátolni mint még ezt is szétbontani ....
Hello akit érdekel van LCI-es komplett blokkom 40ér, gyujtással furt henger, új dugó, gyujtás nélkül 30.
A motort törötten alkatrésznek vettem azért adom ennyiért, nem azért mert rossz!
nem sürgős
Szia Janikám!

A Honda kerekeket nem lehetne megvenni tőled?
Szia!

Rotax 125 gilardoni henger,a gyári hibáit szeretném kijavitani,meg picit gyorsitan(hogy jó széria egyen)
Azért elég sokan beszartak volna féktávon azon a libegős MZ-den
Nem értem miért vagy mindig velem megakadva ?
Na meg azt a 2,29-et sem találom sehol , 2,24 van az egyik helyen , de ha sejtenéd , hogy akkoriban miként zajlott a Bregyó féle időmérő akkor tudnád , hogy sokat nem számít ....
Aki nem volt pancser az simán 2,20 alatt ment MZ-vel akkoriban , arról ezektől valamivel hitelesebb papirom van , de már nem sokat számít ....
GYMS
Csak sajnos saját célra, azokra sincs időm, meg "kedvem".
De segíteni ha kell, akkor honlapomon (adatlap) szerintem megoldható.