Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a foltos az azt jelenti,hogy apró zárványok(lyukacskák) voltak benne?
200 euró alatt csak a szlovák nikasil van,de az elég foltos lett a multkor
Juhos Árpit támadd meg a nikasillal,gyorsabb az M-Force-nál.Holland,PS nevű céghez viszi
Itt is kérdezzetek rá a TKRJ dugacsra!
http://www.daroczymotor.hu/foo...
dugattyu hajtokar gyártó japán,omega motor a volt végh jana cég
jó a dugojuk,és annyi mint a kisipari.
mi az a tkrj?
http://www.omegamotor.hu/index...
talán ők is foglalkoznak vele.
utána kavartam csinálnak nicasil az MFORCE-nél
meg valami aprilliások 70/3896486 a számuk
biztos hogy olcso nem lessz, inkább hüvelyezek
akkor csalhatok,nem vb motor lessz.
hát mivel ez nicasilos az alap szerintem 65,95-töl indul.
vannak ithon is nicasilozok de nem foglalkoztam még vele.
A hazai maszek dugótol az isten mentsen meg. én olyat nem használok viszont a tkrj az jó csak jót mondhatok rola
annyi pénzért. legalább is ragadni nem ragad nem is reped.
az tény hogy nehezebb mint a gyári ráz is a motor töle.
Ez még lemaradt.Nincs infód nicasilozási lehetőségről?Nekem van egy Holland címem,de az elég drága.Állítólag az olaszok viszonylag kedvező áron csinálják,csak nincs címem hozzá.Meg a cseheknél is van vm.lehetőség,de itt sincsen cím!
Én már hozzá is kezdtem.Most némi hegesztési munka van még rajta,de aztán belevetem magam a sűrüjébe.Nem tudod véletlenül a gyári alapdugó méretét és,hogy hány darab túlméret létezik hozzá?
A dugatgtyukkal még én sem vagyok teljesen képben,honnan mekkorát,mennyiért.....De csináltatni többet nem fogok az biztos.Amennyit a 350-el szívtam és amilyen drága volt az egész....szóval maszek dugót soha többet!
ez még a jövö zenéje, de szeztem egy pár db 66 dugot,de mivel
ez a henger sajva hüvelyes lessz ezért egy pár tipusbol tudnék
bele konvergálni 63,5-66,5 ig. De most csak akkor kerül elő
amikor nincs kedvem máshoz. gondolom te se holnap kezdesz hozzá.
Sziasztok, ha esetleg érdekel valakit: http://veteranapro.hu/motor/73...
írtam neked!
cibor33@citromail.hu
Mert annak teccik a hossza.
Szia! Igen a levegősé kellene! Kaphatok valami elérhetőséget? És megbeszéljük privátban. Köszönöm!
Üdv!
Az az igazság hogy én csak utcán motorozok, és gyári ypvst csinálok az rd gyűjteményembe. Ez lesz a harmadik. Azért majd rakok fel képeket, a vát meg az apróságok le vannak fújva, az idomokat meg a tankot most csinálják, az alu cuccok meg a polírozónál vannak.
Nekem biztosan nincs rá szükségem!
milyen dugókkal próbálkozol?
Ez konkrátan Pedrózáé:)

szerintem, haneked kell, neked okosabb áron is odaadja, hacsak még el nem ajándékozta a Mitos haverjának.
a ringen is mentek már ypvs-el, van és létezik yung timer kategoria is, meg most a nsr 400 a fögecónál meg a brc.nél szerintem a rijekai összeakadás volt a gond, a mitó tankon gondolkodom
megtudom mennyi mert jól néz ki vele a motor,
A tz 750 fél hengerébe meg most probálom a dogókat ugy néz ki van belevaló de 2 gyürüs amitöl nem teljesen belevaló.De megoldható.
Pipi= csinos, kiváló, király, remek, jajdejó:)