utána kavartam csinálnak nicasil az MFORCE-nél
meg valami aprilliások 70/3896486 a számuk
biztos hogy olcso nem lessz, inkább hüvelyezek
akkor csalhatok,nem vb motor lessz.
hát mivel ez nicasilos az alap szerintem 65,95-töl indul.
vannak ithon is nicasilozok de nem foglalkoztam még vele.
A hazai maszek dugótol az isten mentsen meg. én olyat nem használok viszont a tkrj az jó csak jót mondhatok rola
annyi pénzért. legalább is ragadni nem ragad nem is reped.
az tény hogy nehezebb mint a gyári ráz is a motor töle.
Ez még lemaradt.Nincs infód nicasilozási lehetőségről?Nekem van egy Holland címem,de az elég drága.Állítólag az olaszok viszonylag kedvező áron csinálják,csak nincs címem hozzá.Meg a cseheknél is van vm.lehetőség,de itt sincsen cím!
Én már hozzá is kezdtem.Most némi hegesztési munka van még rajta,de aztán belevetem magam a sűrüjébe.Nem tudod véletlenül a gyári alapdugó méretét és,hogy hány darab túlméret létezik hozzá?
A dugatgtyukkal még én sem vagyok teljesen képben,honnan mekkorát,mennyiért.....De csináltatni többet nem fogok az biztos.Amennyit a 350-el szívtam és amilyen drága volt az egész....szóval maszek dugót soha többet!
ez még a jövö zenéje, de szeztem egy pár db 66 dugot,de mivel
ez a henger sajva hüvelyes lessz ezért egy pár tipusbol tudnék
bele konvergálni 63,5-66,5 ig. De most csak akkor kerül elő
amikor nincs kedvem máshoz. gondolom te se holnap kezdesz hozzá.
Üdv!
Az az igazság hogy én csak utcán motorozok, és gyári ypvst csinálok az rd gyűjteményembe. Ez lesz a harmadik. Azért majd rakok fel képeket, a vát meg az apróságok le vannak fújva, az idomokat meg a tankot most csinálják, az alu cuccok meg a polírozónál vannak.
a ringen is mentek már ypvs-el, van és létezik yung timer kategoria is, meg most a nsr 400 a fögecónál meg a brc.nél szerintem a rijekai összeakadás volt a gond, a mitó tankon gondolkodom
megtudom mennyi mert jól néz ki vele a motor,
A tz 750 fél hengerébe meg most probálom a dogókat ugy néz ki van belevaló de 2 gyürüs amitöl nem teljesen belevaló.De megoldható.
http://www.daroczymotor.hu/foo...
jó a dugojuk,és annyi mint a kisipari.
talán ők is foglalkoznak vele.
meg valami aprilliások 70/3896486 a számuk
biztos hogy olcso nem lessz, inkább hüvelyezek
akkor csalhatok,nem vb motor lessz.
vannak ithon is nicasilozok de nem foglalkoztam még vele.
A hazai maszek dugótol az isten mentsen meg. én olyat nem használok viszont a tkrj az jó csak jót mondhatok rola
annyi pénzért. legalább is ragadni nem ragad nem is reped.
az tény hogy nehezebb mint a gyári ráz is a motor töle.
A dugatgtyukkal még én sem vagyok teljesen képben,honnan mekkorát,mennyiért.....De csináltatni többet nem fogok az biztos.Amennyit a 350-el szívtam és amilyen drága volt az egész....szóval maszek dugót soha többet!
ez a henger sajva hüvelyes lessz ezért egy pár tipusbol tudnék
bele konvergálni 63,5-66,5 ig. De most csak akkor kerül elő
amikor nincs kedvem máshoz. gondolom te se holnap kezdesz hozzá.
Az az igazság hogy én csak utcán motorozok, és gyári ypvst csinálok az rd gyűjteményembe. Ez lesz a harmadik. Azért majd rakok fel képeket, a vát meg az apróságok le vannak fújva, az idomokat meg a tankot most csinálják, az alu cuccok meg a polírozónál vannak.
szerintem, haneked kell, neked okosabb áron is odaadja, hacsak még el nem ajándékozta a Mitos haverjának.
megtudom mennyi mert jól néz ki vele a motor,
A tz 750 fél hengerébe meg most probálom a dogókat ugy néz ki van belevaló de 2 gyürüs amitöl nem teljesen belevaló.De megoldható.