Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nekem is van,egyébként csak a levegősök érdekelnek

azt nem tudod, h mit jelent az :sw,swd?
nem azért vettem hogy most eladjam, van egy vizes sw abba 6 gang van . A többi 5 sebis.
finom áruk...

6 gangos váltód nincs a sachs hoz?eladó
igazábol már begyüjtöttem belöle 1párat 4 honapos afiú unokám
ugy hogy kell az alkatrész
Gyerekmociiiik?ezek 6.5 le s 50köbös motorok+5 meg 6 sebesség

Janikám,ha nem tudnád.....
autóval ugrok Ballaugh Bidge felett?jó lesz
Télleg , valami jó TT-s képet/képeket felrakhatnál profil képnek magadnak !
Helló ! Raymund lennél ? Gondoltam rád is az RMZ miatt , de a Husa nem illett a képbe , régen nagyon szidtad , na meg gyerekmocikat sem gyűjtöttél
A 90-es években nálunk az volt a divat , hogy többen a haverokat ray-nak szólították , szóval itt aztán rendesen elveszett a fonal .....
Látom Gyuribá mindent tud De honnan ?
Hello Jani!

Igazábóé Sachs ,meg Hercules ami most lázba hoz,abbol is a legyezőhfejes tipusok,de az rd Yamahákat sem vetem meg,egyébként van is egy rd 50 em is.
Nem mondod?

Szevasz Rajmund! Hogy keveredtél ide?
egyébbként pipa neked már miért menne x -be egy eredeti alkatrészekböl álló yamaha, ja mert japó?
kern raymund
Véletlen belebotlottam a linkbe : http://www.myspace.com/video/v...

Minek neked japcsi kuplung ? Főleg olyan drága amire gyűjteni kell
Fingom sincs !
Mindenesetre haverom biztos nem vagy mert nem cimborálok olyanokkal akik még bemutatkozni sem bírnak új közegben .....
:)))))
na ki?

gondolkozz!
Persze , már csak azért is mert azt én ajánlottam neki mert nekem nem volt rá pénzem .....
Amúgy ki vagy , nem áll össze a kép hirtelen ?
Emléxel Pistike 500 as supermotojára?
1000-esben csak 2 hengeres CR-t láttam eddig videón , azon elég érdekesen voltak a kipuffok , lehet az is tandem volt
Megfizethető árban lévő modernebb sorozatgyártott 500-as 2T tudtommal csak japcsi , a többiek régebbiek . Régebben láttam franciáknál , akik szerették a 250-es 2T krosszgépeket supermotora alakítani , ezeken jóval nagyobb hengerek voltak , asszem 360-as , de lehet volt nagyobb is . Jártam rendszeresen pár üzletbe és volt amelyiknek saját versenyzője is volt , a gépeket is nézegettem sokat , de már a tököm se emléxik a részletekre .
Viszont lehet maradt valahol reklám anyag amin akkori elérhetősége volt a gyártó cégnek , nikasilozást tételben reklámozták , arra emléxem .
Ezek mind membránosak voltak a jobb alacsony fordulati nyomaték miatt . Rotaxnak volt régebben 250-es enduro blokkja forgótárcsával , az nagyon beteg volt
És ennyi meló után még mindig félmotr marad?:)))
Mi volna ha ezt azok döntenék el akik valóban elindulnak minden versenyen?!
Egyébként meg akkor mindenki x-be kerülne.
Puff neki.

Öngól.
Akkor a tieddel már kapásbol mehettek is az X-be, de miért nem mindegy neked, hogy melyik kategoriába kerülik ki a motorodat? :-))))