Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvastam az Mz seknél, hogy valami para van Bambival.
Azért rrendben van minden?
Na jóvan!

Tessék írogatni! Napok óta semmi...
Szia! Van új, utángyártott Cagiva Mitó elektronika!
eignerpetro64kukacgmailpontcom
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék a képen szereplő gyújtással kapcsolatban. Elektronikát keresek hozzá. Hol tudnék beszerezni?

Előre is köszönöm a segítséget.
Az király , én sem hagytam ki ha arra jártam mert nagyon jó ott a kaja . Multkor volt arra a haver és azt mondta nem volt nyitva , tőlem kérdezte , hogy bezárt vagy elköltözött , de én már pár éve nem jártam arra ........
Az E-ring 1 milla, a H-ring meg 3 milla. Nehéz dió.
az ölbei is akart benelli hengereket legalább is beszélgetés szintjén,volt rola szó. Azé más a nett meg az élő szivesen
elpálézik mindenki eggyüt. Nem basztatsz, de gondolj azé bele
nem csak itt de minden kategoriába ha reszel valaki csak
azé teszi hogy a végere jobb legyen. Oda állitasz egy versenyre X lóval és a fele is sok, ráadásul 2 már nem váltod el mert végeés fék
Igen kevés az a pálya kis hazánkba amit mi meg tudunk fizetni.
Ráadásul te még meg a BRC hagyján de sem az ölbei sem én nem megyünk csak valaki alá tesszük a technikát az minden kltség
ami az épitéssel jár + még egy 2 költség még terhel bennünket.
Félreértetted. Az olasz hengereket akkor hoztam szóba, mikor a Laci 1000-es CR-t akart. Arra mondtam, hogy olaszt tegyen arra is.
Egyébként a P20 is számomra furcsa lenne benelli, vagy akár japófos hengerekkel.

Alpok-Adria húzós, valóban. Még a Magyar Bajnokság is, idén 6 futam volt Fiuméban. Hát, köszi.

De választani kell. A húzós, és a virslievős között. Neked, Dimma valahogy mindig bajod van. Amin összevesztünk, lefikáztad a versenyt, merthogy rigák közt. AA húzós. És most itt jössz ezzel a 60%-kal.
Komolyan nem tudom, hogyan kellene, hogy Neked jó legyen.

Nem basztatásként, nehogy félreértsd.
ez egy régi ügy az ölbei p20, mindig szóba kerül, tán mintha te emlitedded volna az olasz hengereket,mert idáig kisipari Gocsár
öntött henger volt rajta. Egyébbként meg mindegy mert lehetne rajta aprilliáé is a kecskeméti pályára meg minek. Alpok Adria
az meg huzos meg a ring is, már pénzbe. De talán jövöre se lessz euróring se idén se volt, ezért én is csak azért reszelek hogy ne unatkozzak, de többe van mint a kocsma.De valami azért megmarad belöle.
Na, abbahagyom, csak nézz utána, ki kezdte. Nem akarok feszkót Dimma bácsi. De az nem járja, hogy belekóstolsz valaki motorjába, majd a reakciókat kötözködésnek, szájkaraténak tartod.
Szerinted?
marika néni,Gyula is szeret ott enni,persze ,h megvan
látom készül a 28le simson nagyon tuningolsz a Tujival.
Lehet hogy jövöre mész is mentek is vele?
le tudom én ezt rendezni az ölbeivel, de ez mindég igy megy,
évek ota, de nem változik nála se meg nálam se.De ezt te jól tudod.
vazze ne kötözködsz már megint,
Ez mindig így van.
Keresd vissza, ki kezdte.
látszik leesett a hó mindenki szájkaratézik,de igazad van
más kell mint a normális csak legozott motor
mondjuk ilyen
Ha már itt van Raymund őt kellene kérdezned , ő sokkal jobban képben van a tipusokat illetően , én csak a sajátjaimhoz értek , a töbit megnézegetem de elfelejtem hamar .....
Meg ő vágja a jeteket is , ott lehet lenne olyan henger amit szeretnél .
Gondolkodj el rajta, magadtol is rájössz. Sz.tem meg az A-A szabályait kéne figyelembe venni, és akkor elég egy motort épiteni, és jo majdnem minden nemzetközi versenyre.
Kösz.
az nem jelenti azt hogy nem lehet a vizesre felhuzni a levegös hengert látod a blokkon hogy 4 felömlös volt e.
Akkor semmi új ? Az régebben is ment már nálad .

Nem tudok semmivel dicsekedni , volt már jobb is .

Ott tőletek nem messze a sinek melletti kajálda (Marika néni féle asszem) elköltözött vagy bezárt ?
most gokart ami a kedvenc

majd előkotrom a képeket

veled minden ok?
Na lássuk , jöhet pár ide is ! Autókkal is játszol még ?
nem,mert a levegősön van az sw is
wasszer azt hiszem sachswasserhütés