Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennek tiszta szívből örülök,legalább valakinek van tapasztalata ehhez a kütyühöz! Úgy legyen hogy jó legyen! Köszi hogy megosztottad velünk! Üdv!
Lehet hogy nem nyúltam sz@rba?!
Kép van a motorról?
Húúú. Hát nem hiszem hogy találsz itthon
De ha esetleg beindul, akkor el lehet menni megnézni?
Nem irtam el,valóban TZ 750-hez keresek hengerfejet!
Évekkel ezelőtt a Matus Misi RD 400-ra szereltem fel a mito lendkereket,gyujt.tekercset ,trafót és hozzá a mito gy.elektronikát.Az eletronika gyönyörűen szabályozta az előgyujtást és a motor remekül működött vele.Most is!Szerintem remek alternatíva a számomra teljesen megbizhatatlannak bizonyult RD gyujtás helyett.
Mond hogy elírtad a tz 750 et
Ha netán lenne valakinek Yamaha TZ 750 hengerfeje az engem nagyon érdekelne.Ezenkívül rd 350 4LO blokk,akár hiányosan is.
80-86-ig minden Yamaha?
Piti kérés :-)
Hát Maestro,az durva hogy rendes,egy Cagiva Mito gyuszitekercs,lendkerék+egy mekkelt trónika. Maradjunk annyiban hogy egyenlőre működik...
Üdv Urak
Nem tudtok véletlenül neten Yamaha alkatrész katalógust ami minden típust tartalmaz. (RD, XJ, FJ, TZR, FZR)
Csak a 86 utáni gépekét találtam meg, de azt se mindet. Nekem kb. 80-tól kéne.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gt-250-4311615
Race gépnek alkalmas.
Petró nem is mondtad véletlen láttam a vididet hogy van rendes gyujtásod.
mit foglalkozol vele. Ez nem a Pannónia forum.
Mindez nagyon szép és jó , csak az a felállás , hogy egykori gyári dolgozóknak akarod megmondani a tutit , akik tőled klasszissal többet tudnak ezekről a dolgokról , mert hát ugye elmondásod alapján nemrég találtad a képeket .......
A képeket köszönjük , de elárulom neked , hogy ennek semmi köze a P20-hoz !
Mint ahogy a sokkal előtte gyártott kéthengeres Csepelnek sem és majdnem az összes kéthengeres Csepeli prototípusnak sem , egyet kivéve
Pontosan , azóta mindenki tudja mi is az a Csepel-Balkan

Igazából nekem nincs veled bajom , de néha azért nagyobb az arcod mint kellene ....... persze szerintem
Ügyvéd úr hiányolt multkoriban az Indexről , most elárulom , hogy már nem merek beírni semmit ........
Brigi (zsíroldás) utána trisós főzögetés.

Létezik még eljárás ahoyg a z alufelniket polírozzák, az is alkalmas.
Szakik!
Karbit hogy lehet kifényesíteni kívülről?
heló anyit megtenél nekem hogy leméred az átmérőjét a hengernek?
lehet nem is jo a méret
nekem van 1 alapdugatyum zsir uj
HA KELL A MOTOR 80000FT
van ,adok ha kell!
Neked van ilyen konzolod?