Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia, sajnos igen, azóta volt még pár darab de elkeltek, most van fordított Paioli telóm, a 2 szár+a befogók+kormánycsutkák igy egyben 30ezer, itt a kép róla.
Üdv:Márk
A 465. old. (11603) képeken látható ypvs ára már csak 215000ft + cuccok pl. váz. Hátha így érdekel valakit. 30/9 798 371
szia cosmo01!

lehet,hogy későn ébredek,de érdekelne a teló.Ha még megvan.
Szia!
Ez a mail cím működik,minden nap használom,de megadom a telefonszámomat,ezen is elérsz.204337425
email mégegyszer:szusedli@freemail.hu
üdv:Attila
Szerintem ne egyengess semmit, hanem cseréld ki. Ha nem vagy olyan gyári fanatik mint én, akkor egy robosztus tzr futóműre cseréld ki.
Üdv Urak
Mennyire látjátok lehetségesnek a ypvs váz egyengetését. A kormánynyak ferde egy kicsit. Már így vettem. A szintén ferde villahidakat kicseréltem ( ÖLTF segíttet beszerezni annó), ezzel javult picit az összkép.
A telószárak ütnek. Az első féknyergekhez új karmantyú kéne, mert szorul. A kerék is üt oldalirányba, rángatja is a kormányt.
Szóval kéne valaki aki vázat, telót, felnit egyenget.

Elgondolkoztam, hogy érdemes-e ragaszkodni a 31k futóműhöz. Lehet hogy egyszerűbb egy újabb villamerevítős, fixnyerges telót beszerezni. Esetleg valami típusidegen cuccal felszerelni.
Szerintem ypvse van, csak rá tett egy p20 kasznit.
Azért annyira még nem gurult el nála a gyógyszer:)))
ha szerzel helyette tzr-ét 125-sé is jó cserélhetünk.
membrános lessz a 20-as?
biztos vett egy japó fost versenymotornak, azt nem kell vonalba furni meg van hozzá 5 felömlös gyári henger.
Azt hittem már benőtt a fejed lágya és megkomolyodtád,erre megint valami új "öltf":))
Keresek ypws350 membränt gumiflansnival. Ha valakit erdekel ypws v. lc kerekek es fektärcsäk, az zaklathat nyugodtan. 06703190699
üdv!ez az email cím nem jó,küldj más elérhetőséget!
nepper, nepper
:)
Árulok pár cuccot. Tudom nem illik reklámozni, de hátha valakinek kellenek eredeti új Yamaha alkatrészek:

Főfékhenger javító készlet

Megszakító

XS500 kormánycsapágy

Azbesztos Brembo betét

Meg van pár kormánylengéscsillapító is:

Öhlins

Fg Gubellini

Extremetech
szia!
Érdekelne a kinált cuccok közül az LC 350-es blokk,hengerek nem kellenek hozzá.szusedli@freemail.hu
Az elkészített makett.
Nem értem .Mi 14000FT?
szusedli@freemailhu
Raktam fel róla képeket is.
Szerintem ez sem nagy kunszt, mert látszik hogy csak rá van dobálva minden. Nekem ráadásul az lc a kedvencem az rdk közül ezért nem nézem jó szemmel.
na most szerintem nem is rossz összerakni valamit a gyáribol
az nem ekkora kunszt. Itt azért törni kell a fejet hogy mit hogyan.
Megvan az NSR
Végre, mióta várok én erre
ezt pedig gyakran csinálják, még itthon is, főleg enduróknál, megveszik olcsóért, és kiderül hogy kicsit sokba kerülne az a blokkfelújítás, így megy bele egy mz blokk