hát hiszem ha látom volt kész motor azt idén mégse jöttek sehova se.
én meg végre vissza alakitottam a hondámat amit a 2007 kunmadárra szétcsesztem, má vagy 20 éve hoztam a német haveromtol már azért is nehogy a fögecó azt higgye honda ellenes vagyok. Hát jó mecsnek néz ki a jövö év, ha mindenki bevállalja a menést. Most nagy keletje van az rd-nek ma is motror akartak levegöset versenyre. Ha már az ölbei is a fos japó után kajtatt mi lessz még?
Rosszul írtam Maestro,a 250-es vissza 250-esedett. Lejöttek az R5 hengerek. Még a gyújtáshoz sem nyúltunk de be köll majd lőni. A 400-as lesz szétbuzizva,megkap minden jót. Wiseco,Girling,PVL,Dellorto,Hagon,Tomaselli,Morad,Avon, pénz nem számít,a mentő majd elszállít...
Ejesmi lössz!De tervbe van egy 4T.-is...
Gyuribá !
Az említett gép az alsó tankos NSR500 volt , az még a gyárban is ritka , ez még viccnek is gyenge volt ........ !
Az RS500 ahhoz képest tucat árú , olyat még venni is lehet , pl ez is eladó volt :
Oda is való, nem jó az semmire! Különben is egy csomó felesleges alkatrész, abból az anyagból faragtak volna inkább értelmes dolgokat, mint rezóóóó, meg labirint, meg olyan izé na hogyishíjják, gyorsanakartammondani, tudommá ezüstözöttgörgőkosár, na azt is sokat kellett vón. Nem ostoba szelepeket rúúúúgóóókkkal, meg mindenféle fölösleges szivattyúúút, szt annak még lánc is kő micsoda hűűűjjjesegg. Buta japppán.
én meg végre vissza alakitottam a hondámat amit a 2007 kunmadárra szétcsesztem, má vagy 20 éve hoztam a német haveromtol már azért is nehogy a fögecó azt higgye honda ellenes vagyok. Hát jó mecsnek néz ki a jövö év, ha mindenki bevállalja a menést. Most nagy keletje van az rd-nek ma is motror akartak levegöset versenyre. Ha már az ölbei is a fos japó után kajtatt mi lessz még?