Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van mire nézni...
hogy má ne csak neked szakadjon le a szelep
mindenki az rd-t akarja szoptatni,mintha nem olyan motor lenne mint a többi csak jobb.
Az egy vizes zündapp 90% kész vezetékezni kéne mert pöfög már.
De most beleuntam nem race inkább elövettem a jövö évi csinálnivalot
Kis Peter Lenart-nak reszeljük a 400 RD-t!
Lössznek má hárman! + ZselTibi,az 4 !
Hehe, milyen tiszta volt, micsoda ritka pillanat. A drágaszááág kérlekalássan jól megérdemelt csipkerózsika álmát koptatja, amíg elő nem kerül valami dögös királyfi. Hát ez erősen 24h-konform összeállítás, ennél azért komolyabb cucc kell az RD-k szopatásához, de a kéthengeresből is lehet picsa gyorsat csinálni, sőt lehet hogy ugyanaz kihozható belőle, csak ócsóbban mint a sornégyből. Na mindegy, erre most úgysincs idő. Esetleg majd jövő télen, ha lesz rá igény a falu lakosságának részérű.
A fiftyfour hours -al mi van ? Az ideális!
RD 50 ? Furi! Majd viszek rá matricát,classikot...
Hát csak az számíthat, mivel ahogy te is írtad, itthon gyakorlatilag nincs ilyen kategória. Sőt igazából a +350 is kicsit mostohagyerek, mivel csak ketten vagyunk a Pistivel csak plecsnit szoktunk kapni. Tényleg lehet hogy csinyálni kéne egy 350-es CB-t oszt haddszójjon
Kikérem magamnak, neménvótam, soha nem tennék be félüteműt (még hondát se)

Sőt Zsoli még le is enerezte, ami kifejezetten sértő (le is basztam érte), mivel az még egy ennél is szarabb konstrukció volt
fögecó már bette a simsonosokhoz a lawson v4 őst.
a depómotor is yamahás lessz
Fincsi mi?
nem tudtam hogy hogy csak a külföldi verseny számit
Én az A-A -ról beszélek.
létezik egy young timer kategoria rákérdeztem a tarapcsákra
hogy él e még, igennel válaszolt de nincs benne induló,
Ha jól emlékxem 83 ig.
Valakinek nem kell esetleg?:
http://kepesmotor.hu/yamaha-sp...
Special-ba, a sok YPVS-ek, TZ-k, F1-ek, meg ilyen romok közé. Az open az csak annyi, hogy öccá(4T) vagy 250(2T) -nél nagyobb, de elvileg ugyanúgy csak '78-ig.
Tééééényleg! Észre nem vettem vón! Tyutyulék átszabták.
Ennek nem OCC-es egy cseppet a kormánnyaka, vagy csak optikai csalódás?
84' még OPEN-be joe!?
Kávé?
Ha jól tudod, akkor zsír. De nekem '85 rémlik, maj feltúrom az archívumot.
84'-től a 400, jól tudom?
Egy vizesé lesz,csak trónikát szerzek hozzá.
Egyenlőre nincs más!
Vissza mennek a 250-es hengerek rá. A 400-ast megcsináljuk szépre,jóra. Az R5 gyári lesz! Ez a projekt...
Nembaaaaj, maj legközelebb. Amúgy meg lehet hogy a néccá váza az má illegál lenne, a 250 egy évvel korábban is volt már.