mindenki az rd-t akarja szoptatni,mintha nem olyan motor lenne mint a többi csak jobb.
Az egy vizes zündapp 90% kész vezetékezni kéne mert pöfög már.
De most beleuntam nem race inkább elövettem a jövö évi csinálnivalot
Hehe, milyen tiszta volt, micsoda ritka pillanat. A drágaszááág kérlekalássan jól megérdemelt csipkerózsika álmát koptatja, amíg elő nem kerül valami dögös királyfi. Hát ez erősen 24h-konform összeállítás, ennél azért komolyabb cucc kell az RD-k szopatásához, de a kéthengeresből is lehet picsa gyorsat csinálni, sőt lehet hogy ugyanaz kihozható belőle, csak ócsóbban mint a sornégyből. Na mindegy, erre most úgysincs idő. Esetleg majd jövő télen, ha lesz rá igény a falu lakosságának részérű.
Hát csak az számíthat, mivel ahogy te is írtad, itthon gyakorlatilag nincs ilyen kategória. Sőt igazából a +350 is kicsit mostohagyerek, mivel csak ketten vagyunk a Pistivel csak plecsnit szoktunk kapni. Tényleg lehet hogy csinyálni kéne egy 350-es CB-t oszt haddszójjon
Special-ba, a sok YPVS-ek, TZ-k, F1-ek, meg ilyen romok közé. Az open az csak annyi, hogy öccá(4T) vagy 250(2T) -nél nagyobb, de elvileg ugyanúgy csak '78-ig.
Egy vizesé lesz,csak trónikát szerzek hozzá.
Egyenlőre nincs más!
Vissza mennek a 250-es hengerek rá. A 400-ast megcsináljuk szépre,jóra. Az R5 gyári lesz! Ez a projekt...
Az egy vizes zündapp 90% kész vezetékezni kéne mert pöfög már.
De most beleuntam nem race inkább elövettem a jövö évi csinálnivalot
Lössznek má hárman! + ZselTibi,az 4 !
Sőt Zsoli még le is enerezte, ami kifejezetten sértő (le is basztam érte), mivel az még egy ennél is szarabb konstrukció volt
a depómotor is yamahás lessz
hogy él e még, igennel válaszolt de nincs benne induló,
Ha jól emlékxem 83 ig.
http://kepesmotor.hu/yamaha-sp...
Egyenlőre nincs más!
Vissza mennek a 250-es hengerek rá. A 400-ast megcsináljuk szépre,jóra. Az R5 gyári lesz! Ez a projekt...