Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a hang hihetetlen...Hány le. lehet?
kva jol szol ez az etelon 4t-be
Na akkor még egy kis berregés, az öreg Luigi nem spórolt a múzeális darabbal: http://youtu.be/rWy1vY6nN-M
Nagyon köszönöm, tudomäsom szerint mär celiränyban van.
Nem, nem ütöttem be a fejemet, csak csere alapot fog kepezni.
Rendben , akkor jegeljük egyelőre ezt a témát infók hiánya miatt .....
Esetleg a II Vh-s BF 109-es befecskendezőjéről lenne rajz vagy dokumentum ? Jöhet kései Splitfire-é is
eladó yamaha rd 250 lc komplett gyújtás,álló,forgórész,elektronika ,trafó,csak fel kell szerelni 10000ft,postai úton is elküldöm 06705134981
Eladó egy 350 ypvs. Van néhány kép róla a 465. oldalon. Szép is, jó is, + alkatrészek. Ára 320e. (én nagyon jóban voltam vele...) 30/9 798 371
Ha jól tudom a levegős gépeken is úgy van megoldva az üres fokozat visszajelző mint a vizeseken? Nem lehetne szerintetek egy fokozatkijelzőt készíteni belőle? Vagy az csak bénáknak való?
Gyűjtögető. :DD
Én is ezt csinálom, az ETS-hez már minden forgó, mozgóból van legalább 3db, de Rd-nél egy kicsit költségesebb. Nekem egy tákolt gyújtás elektronikám van, ha lefő, nem tudom mihez kezdek.
Sajnos már csak egy gyújtás elektronikám van, attól meg nem merek megválni, mert kell tarcsiba az enyémhez.
helló! hengerek, nélkűl,más minden meg van,tilisztoros komplett gyújtással,jeladóval,a főtengely,az lóg egy kicsit,a többi teljesen jó, rd 250 levegős blokk,30000ft, ha érdekel pesten vagyok,vagy postán is elküldöm!
Viccet féretéve, beviszem a lakásba az igazit, és a család is örül hogy spóroltam 14 rugót.
Tudja mi a jó!
Hol, és mikor lehet kipróbálni?
szia, nekem vannak váltóim, igaz,125ös LCII-é, meg tzr,tdr.dt-é, nem tudom neked milyen kell lehet jó a tiédbe is.
Üdv:Márk
Tamiya Yamaha RD eladó. 1/12 14000Ft
Mondd hogy csak megrendelésre csinálod, ne kelljen csalódnunk
1A-2-es (levegös 250-es) yamaha blokkhoz keresek vältot, kuplungot jobbos es balos deklit, esetleg komplett blokkot.
06703190699 visszahilak.
Az nekem sincs nagyon, de azért áttúrom a cuccokat hátha.
LC.-jé! Elektronikám nincs!
te petró ez a régi 78 levegösé ez nem huzza a gyujtást
idő mig elökeresem index az x a tank az minek de van csak nem tudom hogy belül milyen farokidom van a párja a fejidomnak a kormány még a ds 7-en duda meg van vagy 10 ki kell válogatni.
hát sztem 100 alatt nem lessz mire helyreteszi és nincs papirja.