Rendben , akkor jegeljük egyelőre ezt a témát infók hiánya miatt .....
Esetleg a II Vh-s BF 109-es befecskendezőjéről lenne rajz vagy dokumentum ? Jöhet kései Splitfire-é is
Ha jól tudom a levegős gépeken is úgy van megoldva az üres fokozat visszajelző mint a vizeseken? Nem lehetne szerintetek egy fokozatkijelzőt készíteni belőle? Vagy az csak bénáknak való?
Gyűjtögető. :DD
Én is ezt csinálom, az ETS-hez már minden forgó, mozgóból van legalább 3db, de Rd-nél egy kicsit költségesebb. Nekem egy tákolt gyújtás elektronikám van, ha lefő, nem tudom mihez kezdek.
helló! hengerek, nélkűl,más minden meg van,tilisztoros komplett gyújtással,jeladóval,a főtengely,az lóg egy kicsit,a többi teljesen jó, rd 250 levegős blokk,30000ft, ha érdekel pesten vagyok,vagy postán is elküldöm!
idő mig elökeresem index az x a tank az minek de van csak nem tudom hogy belül milyen farokidom van a párja a fejidomnak a kormány még a ds 7-en duda meg van vagy 10 ki kell válogatni.
Esetleg a II Vh-s BF 109-es befecskendezőjéről lenne rajz vagy dokumentum ? Jöhet kései Splitfire-é is
Én is ezt csinálom, az ETS-hez már minden forgó, mozgóból van legalább 3db, de Rd-nél egy kicsit költségesebb. Nekem egy tákolt gyújtás elektronikám van, ha lefő, nem tudom mihez kezdek.
Üdv:Márk
06703190699 visszahilak.