Dehogy! Találtam a fotót!
- Emlékszem,régebben mondta Maestro hogy meg kéne próbálni fordítva a hengereket...
Mennyiért csinál Bandibá 1 RD főtengelyt,ha én viszem a cumót hozzá?
am,ig 1 kat van nem lessz 250 minek alapbol 10 le + van a motorba
ezzel a vázzal mész jövöre. Majd a héten szétcseszem az ypvs blokkot megy a Petróhoz a ftengely most alkatrészeket gyártok hozzá a modositáshoz.
No igen , egy ilyen váz nagyon szép lenne. Erről nekem is van képem , csak a másik oldaláról.
Kaptam egy nagyon esetleges ,talán-talán igéretet egy hasonló alul nyitott vázra. . egy 175-ös sport cz hamarabb összejön. persze egy nagyon alapos hátsó rész erősitéssel. Kyjovot nem adom fel.
Erre mondják: pech! Sajnálom! De egy versenyélménnyel gazdagabb lettél...
Serfy, ha gondolod,tudok egy Kawasaki 400 S3 MachII.(1974) háromhengerest, egybe-rendbe eladót,viszonylag nem horribilis összegért,Debrecen citvben.
(a fotó,csak illusztráció)
Voltam Holicson, a szörnyellával. Harmadik edzésidő, sajna a pukklungom leforgott az ötödik körben. a versenyen már nem tudtam elindulni, néző lettem:-(((((
már láttam élőben is,de valahogy nem fogott meg.
Viszont a régi léghűtésesből épített öntött kerekes csoda is megfogott (fehér/piros yamaha fényezésű) valamelyik itteni fórumos versenygépe.már nem tudom ki tette ki,de az is szép darab.
http://2strokebiker.blogspot.c...
Jófíle ódal e!