Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

drága suzu úr ekkora baromságot hogyan lehet írni?

bekalapáni a blockot hogy elférjen a nagyobb karbi . most mosolygok de erősen . mutassa már meg nekem azt a blockot megnézném .
ki az a hülye aki ezt a sok baromságot kitalálja ? javasolnám 1 nobel díjra. 1 baj a sok szánalmas hülyének a p20as az élete ,nekem meg nem. ezer jobb dolog van az életemben mint a p20as pátyolgatása . én pont beleszarok ki mit mond rólam és mit ír ,szórakozok az egészen és élvezem a sok hülyének az acsarkodását . kb 15 éves koromban voltam ilyen szellemi szinten de szerintem még akkor sem . lent a parkoloban a gyerekek vitatkoznak ilyen baromságokról hogy kinek van jobb motorja .
azt kívánom a sok p20 imádónak életében soha nagyobb élménye ne legyen mint a p20as barkácsolása .
Zoli!Isten éltessen sokáig,névnapod alkalmából!
te vagy az a debreceni nepper ugye aki olyan p20 -at adott el
aminek bekalapálta a blokkját hogy elférjen a nagyobb karbi.
Na ez mindent elmond rólad. Igaza van a schenknek van neked fórum máshol.
Nagyon találó a nikneved modhatnám telitalálat!
Egyébként én is ezen a szellemi szinten vagyok!
Remélem találsz magadnak egy megfelelő fórumot ahol ezzel a stilussal jól érzed magad!
Mipedig szép nyugodtan beszélgetünk tovább NÉLKÜLED a motorokról!
Tisztelettel :SCHENCK-WAAGE
Bocsi, hogy újra OFF-olok, de ez a pocskondiázás már-már kabaréba illő.

Ezt a szöveget, amit itt sokadszorra elnyomtál bemásolhatom a vaterás hírdetéseidhez is, "kedves márkatársam"? :))))

Egyébként tényleg eléggé fennhangon fröcsögsz ezekről a dolgokról, lehetőség adott, kérlek bizonyítsd, hogy minden motor jobb, mint a P20. Magad jó szerelőnek tartod, ahogy látom Lecsó szakit semmibe sem veszed, úgyhogy még előnyöd is van. :)

ON
kincs02nincs@yahoo.com ide írhatsz mire lenne szükséged ha tudok segítek neked szívesen az ügyben.
üdv
Emberek, nemár légyszi.
Egy elérhetőséget kaphatok? Úgy talán könnyebb lesz kommunikálni
jó ember velem normális hangnemben beszélj ha megkérhetlek ,
én pont leszarom a fejed a rühes p20asaiddal együt eredj vissza az óvodába és ott szerelgessed őket meg ott vitatkozz a veled hasonló szellemi szinten lévő aberált hülyékkel . nem neked osztottam lapot és nem veled dumáltam , lehet ,hogy nagyfiu vagy
a hasonlo elfogult majmok között de én csak mosolygok a baromságaidon meg az összes ilyen szellemi fogyatékos emberen nem az életem a csotrogány p20 as .1 motor amivel ha kedvem tartja motorozok ha kedvem tartja szerelgetem ha meg ugy van kedvem rá se szarok . nagy örömmel szolgálna ha lekopnál rólam és a saját dolgoddal törődnél. elég szégyen 40 éves ember ilyen szellemi szinten van és ilyen óvodás dolgokon pumpálja magát.
Ajánlottam neked kis fasz, hogy mérjük össze a vasakat. Én is összerakok egy blokkot a szemed láttára, meg te is összeraksz egyet előttem. Aztán húzzuk a gázt, ameddig valamelyik meg nem áll.
Én is mindent gyárit használok, meg te is.
Szépen beszartál a feladattól, úgy hogy ne röhögtessed magadat tovább, és kussoljá be.
nekem is emlék ,ma már csak hobbi ,szeretem a p20ast mert a hangja az olyan hogy a hideg kiráz tőle, de nem vagyok elfogult . a földön járok és elismerem a hibáit . sajnos az elvakult emberek erre képtelenek 1et hajtanak mint a pereces . az szellemi fogyatékos aki nem ismeri el hogy 1 másolat a motor kis kozmetikázással ami esztétikailag elég jól sikerült de sajnos a minőség már igazi magyar és nem japan .
Ebben a kérdésben azok az emberek tudnak igazi véleményeket nyilvánitani,akik újonnan megvették annó a p20 at,mert azok nem elfogultak!én az vagyok mert nekem emlék,de az igazságot nem szabad elferdíteni mint a vasfüggöny mögött tették,mert azt kellett teniük!
ne vitatkozz az elmebeteg elfogult p20 imádokkal ugy sem tudod nekik elmagyarázni hogy az egész motor 1 magyar tákolmány . szó szerint 1 tákolmány ami motoron rosz lehet az minden rosz rajta. (nekem is van belőle pár darab de csak a hangja miatt mert mást szeretni nem lehet benne) minden szar rajta ami magyar és gyári . gépek és normális alapanyag nélkül nem lehet jó motort csinálni .
tudok neked segiteni ebayel kapcsolatosan
Valaki tudna segíteni e-bay-el kapcsolatban?
Egy jó kis alap már nagyon sok munkával!
Valaki nem izgul rá?

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
nem ugyan az,de a tartót meg lehet csinálni,a műszerfal pedig szerintem nem drága mert kevés van !
Köszi! A 250 LC is ugyanaz, akkor az is jó?
Esetleg van-e valakinek eladó sorban?
(találtam, de nagyon húzós 12000-ért. Vagy nem?)
JÓ HOZZÁ!
Igen 31K...
Ismertem az öreget még nem olyan rég a trabantját akarta felpiszkálni! nyugodjék békében!
Igen annyi 700 ml van a blokk oldalára is írva én is annyit tettem bele!
azért még egy kép belefér :) a gépről :) most ujjitottam fel :)
A hivatalos beosztása nem konstruktőr de ő dolgozott a fékpadon, ő csinálta a hengeres dobot, és minden teljesítmény növelést. Azt hiszem technikus volt a beosztása de ezt nemtudom pontosan.