drága suzu úr ekkora baromságot hogyan lehet írni?
bekalapáni a blockot hogy elférjen a nagyobb karbi . most mosolygok de erősen . mutassa már meg nekem azt a blockot megnézném .
ki az a hülye aki ezt a sok baromságot kitalálja ? javasolnám 1 nobel díjra. 1 baj a sok szánalmas hülyének a p20as az élete ,nekem meg nem. ezer jobb dolog van az életemben mint a p20as pátyolgatása . én pont beleszarok ki mit mond rólam és mit ír ,szórakozok az egészen és élvezem a sok hülyének az acsarkodását . kb 15 éves koromban voltam ilyen szellemi szinten de szerintem még akkor sem . lent a parkoloban a gyerekek vitatkoznak ilyen baromságokról hogy kinek van jobb motorja .
azt kívánom a sok p20 imádónak életében soha nagyobb élménye ne legyen mint a p20as barkácsolása .
te vagy az a debreceni nepper ugye aki olyan p20 -at adott el
aminek bekalapálta a blokkját hogy elférjen a nagyobb karbi.
Na ez mindent elmond rólad. Igaza van a schenknek van neked fórum máshol.
Nagyon találó a nikneved modhatnám telitalálat!
Egyébként én is ezen a szellemi szinten vagyok!
Remélem találsz magadnak egy megfelelő fórumot ahol ezzel a stilussal jól érzed magad!
Mipedig szép nyugodtan beszélgetünk tovább NÉLKÜLED a motorokról!
Tisztelettel :SCHENCK-WAAGE
Bocsi, hogy újra OFF-olok, de ez a pocskondiázás már-már kabaréba illő.
Ezt a szöveget, amit itt sokadszorra elnyomtál bemásolhatom a vaterás hírdetéseidhez is, "kedves márkatársam"? :))))
Egyébként tényleg eléggé fennhangon fröcsögsz ezekről a dolgokról, lehetőség adott, kérlek bizonyítsd, hogy minden motor jobb, mint a P20. Magad jó szerelőnek tartod, ahogy látom Lecsó szakit semmibe sem veszed, úgyhogy még előnyöd is van. :)
jó ember velem normális hangnemben beszélj ha megkérhetlek ,
én pont leszarom a fejed a rühes p20asaiddal együt eredj vissza az óvodába és ott szerelgessed őket meg ott vitatkozz a veled hasonló szellemi szinten lévő aberált hülyékkel . nem neked osztottam lapot és nem veled dumáltam , lehet ,hogy nagyfiu vagy
a hasonlo elfogult majmok között de én csak mosolygok a baromságaidon meg az összes ilyen szellemi fogyatékos emberen nem az életem a csotrogány p20 as .1 motor amivel ha kedvem tartja motorozok ha kedvem tartja szerelgetem ha meg ugy van kedvem rá se szarok . nagy örömmel szolgálna ha lekopnál rólam és a saját dolgoddal törődnél. elég szégyen 40 éves ember ilyen szellemi szinten van és ilyen óvodás dolgokon pumpálja magát.
Ajánlottam neked kis fasz, hogy mérjük össze a vasakat. Én is összerakok egy blokkot a szemed láttára, meg te is összeraksz egyet előttem. Aztán húzzuk a gázt, ameddig valamelyik meg nem áll.
Én is mindent gyárit használok, meg te is.
Szépen beszartál a feladattól, úgy hogy ne röhögtessed magadat tovább, és kussoljá be.
nekem is emlék ,ma már csak hobbi ,szeretem a p20ast mert a hangja az olyan hogy a hideg kiráz tőle, de nem vagyok elfogult . a földön járok és elismerem a hibáit . sajnos az elvakult emberek erre képtelenek 1et hajtanak mint a pereces . az szellemi fogyatékos aki nem ismeri el hogy 1 másolat a motor kis kozmetikázással ami esztétikailag elég jól sikerült de sajnos a minőség már igazi magyar és nem japan .
Ebben a kérdésben azok az emberek tudnak igazi véleményeket nyilvánitani,akik újonnan megvették annó a p20 at,mert azok nem elfogultak!én az vagyok mert nekem emlék,de az igazságot nem szabad elferdíteni mint a vasfüggöny mögött tették,mert azt kellett teniük!
ne vitatkozz az elmebeteg elfogult p20 imádokkal ugy sem tudod nekik elmagyarázni hogy az egész motor 1 magyar tákolmány . szó szerint 1 tákolmány ami motoron rosz lehet az minden rosz rajta. (nekem is van belőle pár darab de csak a hangja miatt mert mást szeretni nem lehet benne) minden szar rajta ami magyar és gyári . gépek és normális alapanyag nélkül nem lehet jó motort csinálni .
A hivatalos beosztása nem konstruktőr de ő dolgozott a fékpadon, ő csinálta a hengeres dobot, és minden teljesítmény növelést. Azt hiszem technikus volt a beosztása de ezt nemtudom pontosan.
bekalapáni a blockot hogy elférjen a nagyobb karbi . most mosolygok de erősen . mutassa már meg nekem azt a blockot megnézném .
ki az a hülye aki ezt a sok baromságot kitalálja ? javasolnám 1 nobel díjra. 1 baj a sok szánalmas hülyének a p20as az élete ,nekem meg nem. ezer jobb dolog van az életemben mint a p20as pátyolgatása . én pont beleszarok ki mit mond rólam és mit ír ,szórakozok az egészen és élvezem a sok hülyének az acsarkodását . kb 15 éves koromban voltam ilyen szellemi szinten de szerintem még akkor sem . lent a parkoloban a gyerekek vitatkoznak ilyen baromságokról hogy kinek van jobb motorja .
azt kívánom a sok p20 imádónak életében soha nagyobb élménye ne legyen mint a p20as barkácsolása .