Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Janek,hétvégén ha ráérsz beléphetnél msn-re,általában este vagyok fent
Ja ja , egyszerüen felfoghatatlan számomra , hogy léteznek ennyire korlátolt fazonok

Csak azért mert valaki oda írja 1 Jawa fotója alá , hogy Csepel , te már el is hiszed ? Isten szarvatlan csodája .......
Itt a motorod :
Ugy látom ez már kiverte a biztosítékot nálad,de ha betekered biztos világos lessz a fejedbe!
Te most ilyen jól játszod a hülyét , vagy valóban az vagy ? Ne kerüld ki a választ !

Szerinted bármelyik általad felsorolt blokk megegyezik a P20-al ?
Ha úgy gondolod akkor menj gyorsan orvoshoz és amputáltasd a szemeidet , de nyakból !
Nem az én feladatom tanítani a népet , de leírom , mert nem bírom ezt a sok baromságot elviselni amit össze hordasz ......
Felső döntés alapján "másolták" az YDS2-est , egyedül Sági László nem volt hajlandó rá és a K1 blokk megoldásai nagyrészét átvitte az új gépre .........
Ha nem bírnád értelmezni a magyar beszédet :
Tehát nem 1 másolat , hanem sok-sok egyéni megoldást tartalmaz , ezért nincs még egy pont ilyen (nem a megoldások elvéről van szó)
Azt a rusnya Adler blokkot meg csak 1 idióta hasonlíthatja a P20 blokk letisztult formáihoz .......

De tartsuk be a sorrendet , először nem ez a téma vetődött fel , hanem a Csepel-Balkán , ugye ? Erről mesélj már okos tóbiás , megvilágosodtál már , vagy még mindig hiszel benne ?
Ilyenkor mi van?ezt ,hogy magyarázod meg tudatlan!
Akkor nézzük osztatlan blokkház,csapágy ház kivehető,a váltó alaplapra szerelt fiókos,meg a labirint rendszer,a főtengely összeilesztés ugyan az ,erről is van képem most nem találom!
Csak az igazat mondjuk mert ez vezet a jővő fele, mester úr a filmbe s lászló azt mondja ,hogy ők egy olyan motorblokkot csináltak amilyen még a világon nincs,erre szente gyula mondja ,hogy a motornak rendkivüli elönye ,hogy a forgattyús tengelyeket,és a sebességváltót ki lehet építeni a futóműből anélkül ,h a blokkot ki vennénk akkor ez mi?
Sajnos ezt is benyalta a balkáni gerlénk , valami Hári Jánostól hallhatta és szokásához híven elhitte
Igazából engem nem izgatna ha nagy arccal tolja a szöveget , az sem ha marhaságokat beszél , de a kettő együtt valahogy baromira irritáló !
soha nem volt adler agyárba a kisérletibe mz bultaco tohatsu kawa
yamaha igen adler az nem. Már onné tudom hogy nem csak bekukucskáltam az ajton de náhánnyal mentem is,söt a bultacot azt én vettem meg a gyárbol.
Persze , van az "eggyik" haverodnak , de mégis , hogy híjják ezt a gépet ?
(másnak nem ér segíteni!)
Tiszteletem Gyuribá !
Már épp akartam keresni , hogy mi az "eltűnés" oka , de látom minden rendben
A fickóval nem kell foglalkozni amíg ezt a Csepel-Balkan kérdést nem tisztázza
Tisztára mint hiszékeny úr a zseb TV-ből
persze!
na mi van megyünk a hétvégén
Az hogy az a film megvan itt a sportmotoron az a furanonak meg nekem köszönhetö. Mi ástuk elő az arhivbol.
És valóban olyan nincs hogy igy készüljön egy blokkminta az öntéshez. Alapbol a yamaha csak 16 le volt a 20-as meg az ös 18le teljesitett.De nem értem mi a szart lovagoltok ezen. Semmi de semmi jelentösége nincs,. Csak szájkaratézel.
Ez a kép a netről van.
Azon ritka motrok egyike amik hasonlytanak az adlerre, de ez osama bin láden(majdnem:)
Abban a filmben én is szerepelek
Ja és a képedről ami szerintem a suzu tól van ?amit még nem hiszem ,hogy láttál , az eggyik jó barátomnak van egyben 1 csak 1!
Te se haragudj de azért mert te benn dolgoztál a gyárba,más nem tudhat semmit? akkor erre kérem a válaszod,a küzdelem cimű filmben meg lehet nézni mikor sági laci bácsi (tisztelet neki) nézzétek vissza a videót, azt mondja a p20 blokkról , ilyen még a világon nincs és nézd meg az 1954 adler mb250 blokkot!
Te láttál már,k1 et,meg láttál már adler mb 250 blokkot,szétszedett állapotba,ameddig nem addig nics miről beszélni,és azt tudtad már megbocsálts te tudatlan,hogy az adler 250mb is ott szerepelt a yamaha yds2 mellett,a másolandó motorok kőzőtt de ha lessz időm előkeresem a német p20 blokkot!
na aztán te kurvára tisztába vagy. Ott ültél a rajzasztal mellet.
Mit akarsz bizonygatni , és főleg milyen szavahihetőséggel ?
Aki lát 1 fotót valami torzszülött motorról "Csepel-Balkan" felirattal és elhiszi , hogy az valóban az ..... na az engem ne tanítson semmire
Azért mert nem írom le , még sejthetek valamit a témáról .
Nyugodj meg , a P20 a K1 és az YDS2 keveréke .
Azt az Adlert meg el is felejtheted , egyébként is max ötletadó gépről beszélhetünk a K1 kapcsán , a másolás megnevezés baromság .
Ez szerinted mi a kuki lehet ?
71
addig eljutottatok ,hogy a p20 fele a yamaha yds 2,de a másik felével is tisztába kellene lennetek,az pedig a fiókos váltóház,meg a labirint rendszer ,nem magyar fejlesztés az egész másolat,még a pexi is látod a képen 62 ből! még tanulhatsz!ja és az rondit bele aki nincs tisztába ezekkel mint pl te is de ezeket azért már sokan tudják.
Akkor nem árt neked is tisztába lenni a p20 multjával!