Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy több mindenkit érdekelt régebben a motorsport?
ALsógörgő?
Nekünk a fals levegötöl a hengertalp alol, de a lényegen semmit sem változtat :-)
Remek, kösz!
Jaja lesz még, csak szét vagyok esve, este ezt majd tovább súlyosbítom még, a holnap de. így kiesik, szóval ideális esetben csüt. este. Majd tolom azinfót.
Csináltál még videlót?
Egy Rattracer! Gratula!
És mi(ki) volt az a fehér csík ott az elején?
Kb mint én.
Elment a piros zászlós ember jobbra, kerestem a lámpát, éppen balra nézek, amikor mindenki kurvára elrajtolt...
Nem említették, hogy zászlós rajtolás van:)
Komolyat rajtoltunk Aszalóssal+Pedrózsival!( 0.9-nél)
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Látod, ezért mondom!
Először kevés volt, utána sok, ha jó, megvan a perc!
Itt ment el a mecss nekünk is!
Szabad edzésen 1.03 körül,de azt még bőven lehetett vóna faragni...
1,05 nehogymá" szar legyen...
Merthogy annyit mentél!
- Pedig egy böcsületes kőrt nem mentem...
Mé' spóroltál?
Volt nálunk benzin, athattaunk vóóna!
Nézd meg az időidet, szerintem még így is jók, ha megütöd rendesen azt a háromötvenest,(ha lehetett volna) percközelben lettél volna.
Biztos sok embert megfertőzött tegnap a veterán motorsport. Az tény, hogy pörgős, látványos program volt.
Az igazság hogy a sajátomtól elspóroltam a nyálat,lett is szép lyuk a bal dugacson. Az időmérőn a Maestroéval mentem de az is keveselt,nem akartam akasztani,kiálltam. A racéra meg túlfújókáztuk,sokallt,össze vissza ment.- De szerintem Aszalósék is hasonló cipellőben járhattak mert együtt,úgy rajtoltunk hogy sehogy... Ki is álltunk... Gratulálok minden versenyzőnek,szervezőnek! Majd legközelebb,jövőre...
De ment az Frc motorral, csak azt mondta, kicsit dadogott , nem akarta megakasztani a kölcsön motort, azért állt ki.
Amíg ment, mindkét motorral jó időket tolt.

Lénártnak meg legközelebbre fel kell tenni egy cementeszsákot, mert ahogy meg , az nem állapot
Már az időmérésen megállt a motor. A bal oldali henger feladta a harcot. Versenyen már másik motorral ment.
Lénárt Péter megverte a speciál mezőnyt a Yamahával.
Petro ha jól láttam féltáv körül kiállt.
Itt az "LCHISTORY" menüben le vannak írva, fényképezve a vizesek felszereltségében lévő eltérések.

http://homepage.ntlworld.com/u...