Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nnnna. Tisztázzuk: az alább leírt minden paraméter stimmel. Mondhatni a hiba máshol lehet. Többféle megoldás létezik, viszont én meg nem vagyok rendszergizda (elég türelmes), hogy mindenkinek a nyűgjét kivesézzem, ezért leírok egy konkrét módszert amivel működnie KELL, milliószorosan tesztelve stb. lécci próbáljátok így használni. Egy kivétel van, amikor néha szarakodik, ha valakinek UPC a szolgáltatója, azoknak javaslom ugyanezekkel a paraméterekkel ftp-n keresztül, az ellen még a júpíszí is tehetetlen. Tehát:

Total commander - Hálózat - Hálózati kapcsolat - Mappa: \\94.199.180.190\ratracer - Befejezés - Kibassza az ablakot: felhasználónév: ratracer jelszó kartergaz - OK - 3 könyvtárat kell látnod, abból az egyik a Bgyarmati race

Kéremkapcsójjaki.
Én is így látom. Próbáltam SFTP-vel is, úgy se jó
Csak nem tud csatlakozni. Nem jó a jelszó.
Bocsi. Már sikerült...
A szerver elérhetősége IP cím: \\94.199.180.190\ratracer
felhasználónév: ratracer
jelszó: kartergaz

Biztosan jó ez így? Nem fogadja el a jelszót...
Na feltettem a gigaszerverre a Balassagyarmati cuccaim nagy részét + a neten megtalálható mások által generált képek 80%-át, hogy egyben meglegyen kb. minden.

A szerver elérhetősége IP cím: \\94.199.180.190\ratracer
felhasználónév: ratracer
jelszó: kartergaz

Apró érdekesség még a pyccku (ruszki) haverom által a szabadedzésen megörökített eldurrant fékcsővel kirongyolásom a nagyérdeműbe. Még1x örök hála Zsombinak a kölcsön csőért.
Előző este megnéztük a pályát, és azt hittem zavaró lesz a z a pár hurka, de nem volt az, észrre sem vettem.
nem kell lelohadni , nem az utolsó pillanatra kell hagyni a szimering cserét, és ott menni vele rögvest A karell gott is igy járt volna a kis düznivel meg a kevés gyujtással. A startot is gyakorolni kell nektek, meg soksok mindent.
És féktávra a mostani 3 fekvőrendőrhöz még 2-3-at lehetne építtetni
Jó, hát nyilván nem kanyarban krétázunk
Ha elhozod, szerintem noincs akadálya, de ha Petikát akarod ráültetni, kap hátulra egy zsák homokot:)
De csak a kanyarokba lehet krétázni+festeni!
Legrosszabb esetben jövőre megyek Simsomommal!
Nekem, még az jutott eszembe, hogy Mint a Tour de France-on felfestünk(krétázunk) a verseny előtt pár nevet az aszfaltra , hátha mások is kedvet kapnak.
Már idén is volt egy supermotós név.
Jó volt az, volt vagy 30 induló speciálban.
Jövőre, ha elindul a sorozat, elő fognak kerülni a falhoz támasztott motorok.
(én pl tudok két sufniban lévő forgótárcsás simsonról, az egyik Debrecenben van egy lakótelepi pincében)
R5.
De nem is holmi RD-vel megy
Én+Debrecenbe!(plakátyí)
Eseglet lemegyek Plakátolni vagy iylesmi, hogy a helybeliek is tudják.
Első verseny volt, egy oylan valami, ami feléleszt egy szép hagyományt.
Jövőre, figyeld meg, annyian lesznek mint az oroszok!