Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben és igaz is, "nyitott" tanknál nem is kel visszajelző +súly :D Na de az eredeti kérdésem az volt, hogy milyen műszereket lehet felpakolni? Ez így kicsit tág fogalom, de én csak kerek órát szeretnék rátenni, ami igényes és passzol a moci elektronikájához. Ja és 180-ig van számozva KB. Valami ötlet?
ez is öreg?
enyémen sincs
Mi a baja? Tudod ami nem romlott el azt nem kell megjavítani

Ha majd télen egyikőnk se tud mit csinálni majd összerakjuk, és jövőre csinálunk egy 250VS400 tesztet!
Kis gyakorlattal lötyköléssel meg lehet állapítani, hogymennyi van a tankban.
Másképpen lötyög amikor te, félig vagy kevés van benne.
Ezeken az öreg motorokon nincs benzinszintjelző, és szerintem felesleges is.
Hátsókerék visszajelző sincs, rendszerint mégsem hagyod el.)
Hát miért nem egyből sertés pörkölőt vagy 500 amperes ívhegesztőt mondasz? xD
Bele kell lesni a tankba. Ha nincs elég fény, egy gyufával segíthetsz.
Nincs hozzá elegendő "tehetség".
Fékre és dugócserére gyűjtök. Tervek vannak, de se idő, se pénz.
Ma még első defektet is kaptam.
Sziasztok!

Készülök venni egy Yamaha RD-t..jobban tetszik mitn a Honda Mbx...na és a lényeg, hogy ezen nincs műszeregység és kérdésem, hogy milyen műszerek mehetnek fel rá más motorokról? szóval a motoroknál pl. a ford mérő csatlakozása mennyire szabváány, vagy a km óráé? Ja és hogy szoktátok megállapítani hogy mennyi van a tankban? Pálcás módszer? :D

Köszönöm, Tamás
Te gépeddel mi van?
Igen vettem egyet, meg gyári lámpa tartó keretet. Kicseréltem a kerekeket a régebbire, ami a tiéden is van. Mostanság csak ülök és nézem a triumvirátust, és próbálom megszokni hogy az enyémek.
Érdekes, sokáig utáltam az ypvs-t, de addig addig nézegettem a neten képeket róla míg megtetszett.
Látom van már műszörfal.
Gyííí, ez de király!
Lesz egy csomó speciál, nagyon fasza!
Jáólesz!
Alakul a gép, csak még a matricák hiányoznak.
Ma összetoltuk a blokkot de kóválygott a főci.Be menetrögzítőztük a csapágyházat,most meg szorul. Ráfér egy főci felújítás is...Maj télen...
Usse lössz több vörsöny az idén! Az AA.elmarad megint októberben!
Megértem,nem egyszerű mostanság az élet.
Nagyon nagyon lassan tudom, csak gyűjteni hozzá a cuccot.
Már van egy fasza kis kerékagyam előre, van hozzá kerékpánt is, és küllők a jóvoltodból.
Nagyon szeretném a télen lábratenni valami módon.
Pusztán pénzkérdés.
Zoli! Mi a bánat van a nyócad literes RD-vel? Mi híja van?
köszönöm,de sajnos kicsit babul sült el a verseny,hiába igyekezetem:(
Míg fotózod a technikát, már rég elkészült volna!
Segítenék de...
Hát nem semmi, ez az amire én nem lennék képes. Nem óvatoskodtak, én már ennél jobban féltem a bőrkémet. Lassan összeáll az ypvs, majd tolok fel képeket.