Hi! Nem tud valaki olyan helyet ahonnan lehet yamaha rd 125lc-hez 39-es lánckereket venni? A boltban csak 46ost tudtak hozni aztán 80nál már 6.-at kell tennem :-(
Üdv! A vizest félreraktam a sarokba, mert 350láncszettet vettem hozzá, és ahhoz kereket is cserélek, csak le kell festeni úgyhogy a levegőst használom. A következő a gondom, hasonló mint Hondaracing kolegánknak. Vadi új gyári légszűrő van benne, eredeti fúvóka, és annyi levegőt kap hogy csak úgy megy hogy a tű a legalsóba van. Ha szegényebbre veszem akkor csak negyed gázig megy, utána fullad. Ebben a benzin zabáló verzióban is 6000ig szegényesnek tűnik, és csak a végén megy jól. Most este motoroztam vele, és 100as tempónál akkor ment jobban picit vissza engedtem a gázt. Szerinted hogy hozzam közelebb egymáshoz a benzin levegő arányt? Gy ujtás belőve ahogy nemrég mondtad.
Aha, viszont ha felrakom a tölcsért akkor meg kb egy 20 assal meg kell növelnem a fúvókát...
Alacsony fordulaton teljes gázra meghal viszont ha negyedgázzal megyek rögtön megindul a tű le van engedve teljesen...
Ha lejjebb megyek a főfúvókával akkor meg nem megy a motor mert sok neki a levegő...
De még majd a 140 est kipróbálom meg majd emelek a tűn 1 et...
Mondok egy másikat...
Úgy kezdtem hogy tölcsér maradt rajta 140 es fúvóka negyed gázig ment aztán nagyobb gázra megállt a motor horkant tehát sok volt a levegő...
Ezért levettem a tölcsért és beraktam a 150 est...
Azzal nagyon jól ment de nem teljesgázon mert akkor azt tapasztaltam amit mondtál....
Akkor szerintem ugy lessz jó ha 140 vagy 145 tölcsér nélkül igaz?
Jah és teljesgázon próbálom ki először aztán variálok a tűn mert az ugyis csak félgázig szól bele!
Üdv.
A yamaha után:)
ha alkudozni akarszt akkor 180 ról, ha nem akkor mondok egy barátit és viheted ! de az az ár fix lesz !
30 512 9874
Nyilván irígykecc:)
Amugy is Zoli te inkább menj és feküdj be a háremedbe
Valakit esetleg érdekelne Honda NSR 250 MC 16 !
az ár alakítható!30 512 9874
A mociban 1500km es vertex dugok vannak !
Alacsony fordulaton teljes gázra meghal viszont ha negyedgázzal megyek rögtön megindul a tű le van engedve teljesen...
Ha lejjebb megyek a főfúvókával akkor meg nem megy a motor mert sok neki a levegő...
De még majd a 140 est kipróbálom meg majd emelek a tűn 1 et...
Mondok egy másikat...
Úgy kezdtem hogy tölcsér maradt rajta 140 es fúvóka negyed gázig ment aztán nagyobb gázra megállt a motor horkant tehát sok volt a levegő...
Ezért levettem a tölcsért és beraktam a 150 est...
Azzal nagyon jól ment de nem teljesgázon mert akkor azt tapasztaltam amit mondtál....
Akkor szerintem ugy lessz jó ha 140 vagy 145 tölcsér nélkül igaz?
Jah és teljesgázon próbálom ki először aztán variálok a tűn mert az ugyis csak félgázig szól bele!
Üdv.
Az üléshuzaton és a kipun kívül gyári jellegű.