Sziasztok!Írtam ide nemolyan rég 2 hengeres 125 ügyben,mivel az RD nekem is szívem csükcske (volt egy 350-es vízhűtéses 88-as évjáratú gépem,sajnos anyagi gondok miatt megkellett válnom tőle) gondoltam ha nembaj én is írkálnék ide.Viszont most azt szeretném kideríteni,vajon kié lehet az a Yamaha versenygép,ami ma a Kecskeméti gokartpályán mutatott be egy kisebb tüzijátékot.130-as rajtszámmal ment,fejidom nemvolt rajta,tank sárvédő,ülésidom fehéren pompázott.Éppen a piacon bóklászoltam párommal,mikor meghallottam a hangját,a hátamon még a szőr is felállt a hangja hallatán,természetesen piacolás megszakítva,irány a szomszédos pálya.Sajnos képet nemtudtam készíteni róla,mert mire beértünk,már indult befelé.Véleményem szerint 400-as lehetett,de nemvagyok benne biztos.Kicsit irigylem a gazdáját,hogy ilyen szép és ütőképes motor birtokosa lehet. :)
SOS!
Nem volna valakinek egy új főtengely szimeringje, (gyújtás oldali) levegős RD.250,350,R5,-hőz?!Én már megrendeltem,de csak jövőhéten csüt.,péntek fog megjönni. Balassagyarmatot bebuknám!
A blokk egyben van, csak csavarozni, vezetékezni kellene.
Ne szórakázzatok mán, tényleg, csak az egy szál PETRÓ szaki indul
Yamahával?
Ez egy viszonylag olcsó, de rendkívül szórakoztató versenynek ígérkezik, ráadásul sok nézővel, pont mint régen!
Lehet indulni speciállal, és csont szériával is, GYERTEK MÁÁÁN!
A régi cím, ami ugyanide vezet, előbb-utóbb megszűnik.
Lecso.
Nem volna valakinek egy új főtengely szimeringje, (gyújtás oldali) levegős RD.250,350,R5,-hőz?!Én már megrendeltem,de csak jövőhéten csüt.,péntek fog megjönni. Balassagyarmatot bebuknám!