Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
ki tud olcson rd-éhez megszakitot szerezni
1984 7ho 50-es
köszike
Az A-A. kiírása szerint bonyolítják az OB.futamait ahol az LC-vel open kategóriában indulhatsz.Elvileg! Ha, jól tapogatózok...
Youngtimer kategóriában már vizes Rd is indulhat igaz? Szokott ilyen kategória lenni versenyeken?
igen
Hi! Itt arról a rugóról beszéltek amit az új dugókhoz adnak olyan szögletes gyűrű alakú izé? Tehát az feszítené a gyűrüt alulról?
Utazik a család.
Az a kérdés, hogy ha nincs az alsó alatt, akkor mi van?
Lehet hogy eladó lesz,később! R5. Most még semmi konkrétat nem tudok...
eleve, csak az alsó alá kell (ha ez a kérdés) ott már soikkal kisebb a nyomás mint a felsőnél azért.
Te tényleg akarsz egy rendes motrot!
Valamiért úgy rémlik, hogy nincs csak az egyik dugó alsó gyűrűje alatt rugó. De lehet, hogy nem is néztem meg csak az egyiken, és azért nem emlékszem a másikra.
Szedhetem szét megint.
szarintem igen, adjak?
Üdv! Nagyon régen volt ds7-m, sajna nincs. Nekem is fáj egyre a fogam, bár az R5 jobb lenne.
Üdv Urak
Ha nincs rajta az alsó gyűrűn a rugó belülről az gáz?
OK, nincs mit. Nincs véletlenül elado ds-7 hengered?
Ahha, akkor gyó!
(kösz a választ is, én is azt sejtettem, hogy MAtus-bá a tulaj.
Azt hiszem Matus Mihályé...
Köszönöm érdeklődéseteket,csak az agyam hagyintottam el, a motrot nem! Tisza-túrán voltam...tegnap érkeztem!
-Jövőre szervezni kéne egy fórumosat!
Petró!

Serfy érdeklődik, a hogyléted felől, gondolom elhanyintottad a vasat.
Jól e vagy?
Üdv Ölbei szaki! Ha véletlenül feltévedsz a fórumra, szeretném megköszönni a telefonos segítséget! Az lc-n kicseréltem a tűket és a fúvókákat, körülnéztem a neten és22.0-es kell bele, úgy hogy raktam bele. A kelyhek egyformák, most jó lett. A levegősnél pedig kipucoltam a kelyheket, koszosak is voltak, de nem lett jobb, sejtem hogy mi a gond most már. Mind egy köszi még egyszer, majd lesörözzük.
Ismerős ismerősének eladó 125DX-e:
http://www.youtube.com/watch?v...
Szia, a másik fórumról keresett Máté rajzot. Köszi a nevében is.
Ha felengednek , én is szeretnék.
nem keeresett valaki GT 250 hez kapcsarjot?
Mert akkor itten van:
http://www.motelek.net/schema/...