Üdv!
Egy kis segítséget kérnék, remélem sikerül.
Az lenne a problémám, hogy a bal oldali karburátor alsó túlfolyó csövén ömlik a benya. Ma szétszedtem, de koszt, különösebb látható hibát nem láttam az úszóházban. A szelep felső része, ami belemegy a csőbe kicsit kopott egy gyűrűben, magyarul nem szép sima a kúp felülete, hanem van egy berágódás rajta. Ez lehet a gond, vagy okozhatja más is a problémát?
Üdv! Bocs hogy csak most, de kinyiffant a számítógépem, nem rég lett kész. Amúgy Sóskúton lakom. Áttömítettem a membránokat mindkét oldalról loctiteal és most úgy néz ki jó lesz, nem pörög össze vissza. Tegnap motoroztunk kb egy 100km-t úgy néz ki jó. Nem tudod véletlenül mi a 350 gyári fúvóka mérete? Mint mondtam azal járok amit 250ként is használtam, az 1,70-es, de szeretném kicserélni. Amúgy megy ezzel is.
Debrecenben van az RD 400. Peti régi ülése és tankja van hozzá. Az árát megbeszéljük személyesen 150,000Ft környékén. Ilyet tudsz belőle kihozni, csak több pacival.
Szállításban tudok segíteni.
Sziasztok!Van egy eladó zsír új, csak kibontott jt első lánckerekem yamaha rd 80-hoz. Ha érdekel valakit írjon!Olcsón odaadom..... postán meg ha kell fillérekért elmegy levélként.16 fogas jtf546
Ha kicseréled az elejét a hátulját is kifogod? K4 1000 merevített hátsó futómű nem érdekel 6000-et futott központi telóval? Abba már 190-es gumit is bele lehet rakni...
Baszki nem tudok 40 körüli lánckereket szerezni a yamahámra. Boltba csak 46 vagy annál nagyobbat tudnak hozni.39est vettem le róla aztán nagyon rövi így! Nincs valami ötleted honnan tudok szerezni esetleg lánckereket?
Egy kis segítséget kérnék, remélem sikerül.
Az lenne a problémám, hogy a bal oldali karburátor alsó túlfolyó csövén ömlik a benya. Ma szétszedtem, de koszt, különösebb látható hibát nem láttam az úszóházban. A szelep felső része, ami belemegy a csőbe kicsit kopott egy gyűrűben, magyarul nem szép sima a kúp felülete, hanem van egy berágódás rajta. Ez lehet a gond, vagy okozhatja más is a problémát?