Ja, a legnagyobb nyomatéknál kicsit vissza kellett venni gázt időnként, mert nem bírta a kuplung.Mikor nem volt hátsó fék zakóztam is egyet.Az a kör 2.20 lett, a többiek csak akkor tudták meg mikor kijöttem.Fáj néhány bordám,azt monják lassan gyógyul.DE MEGÉRTE!
A startnál egyhengeresek lettünk.10 kört buktunk rögtön az elején.Utána kiesett a csavar a kuplungkarból,majd letört a hátsófék.Volt két nagy kiállás,mi pont ezek előtt szervizeltünk.Reggel 8-tól a 4.fokozat nyaralni ment.3.ban sztem12000-ig is húztuk,hogy 5.ben történjen valami.6000-re ejtett vissza,onnan várni kellett sokat,hogy elinduljon.Ez körönként 5másodperc bukta.Na de így is nagyon örülünk,és gratulálunk mindenkinek.Az utolsó helyről fejönni a 3.ra,nem gondoltuk...
Ciao! Át is akartam menni hozzátok mikor láttam a kanyarETS-t hogy toljátok a boxban de fennforgás volt nálunk...
Az ebéd utáni meccs jól esett csak a motor idomja+lámpája nem bírta a rázkódást és mindkettő majdnem lehullott , úgyhogy ki kellett álljak egy pár kör után. A flex meggyógyította!
A német CB.-seknek szóltunk 2órával a cél előtt (a balesetnél) hogy a gumijuk kész van.Lett volna rá idejük de nem cserélték ki...
Én is gratulálok nektek,ügyesek voltatok!
Üdv!Jövőre!
szeva petro szerencsétek volt éppen szorongatni akartunk benneteket meg a günteréket is már csak 3 körre voltunk mikor uri geller elhajlitotta a motorunk elejét/58-as fekete ETS/ volt egy pár kör jó meccs ebéd után mi? amugy gratula jól szuperált a janacsek is majd jövőre megint jövünk! üdv öregdio
Köszönet mindenkinek és gratulálok Petróéknak.Képek még lesznek,beszámolót is írnék,ha igénylitek.Külön köszönet Gyuribának,Nándibának,hihetetlenül tolt a gép.
Sziasztok!
Gratulálunk Petroéknak és mindenkinek akik részt vettek, kár hogy csak 12 órásra sikerült a derby.
Azé jó szólt a Yamaha,ezt meg a Majsztrónak és Nándi bának külön gratula. A negyedik fokozat nagyon hiányzott,,de a motor nagyon birta.Képek később lesznek.
Én elkövettem azt a hibát, hogy beírtam az index jaffa topikjába, hogy a márkatársuk nyert.
Épphogy el nem küldtek a picsába.
Mindegy, mAgyaroroszág, kell hozzá humorérzék:)
Édeklődöm, hogy a másik Rd csapat sokat szerelt, vagy mi volt?
Nem vágta le!
Jók a fotók!Köszönjük!Neked grat!
Eygszerűen nem fer.
VAgy az másik kat?
pedig ez még nagyon az elején volt
Grat minden versenyzőnek, mocskosul jól toltátok a gépeknek a kacskaringós részeken
Az ebéd utáni meccs jól esett csak a motor idomja+lámpája nem bírta a rázkódást és mindkettő majdnem lehullott , úgyhogy ki kellett álljak egy pár kör után. A flex meggyógyította!
A német CB.-seknek szóltunk 2órával a cél előtt (a balesetnél) hogy a gumijuk kész van.Lett volna rá idejük de nem cserélték ki...
Én is gratulálok nektek,ügyesek voltatok!
Üdv!Jövőre!
Gratulálunk Petroéknak és mindenkinek akik részt vettek, kár hogy csak 12 órásra sikerült a derby.
Azé jó szólt a Yamaha,ezt meg a Majsztrónak és Nándi bának külön gratula. A negyedik fokozat nagyon hiányzott,,de a motor nagyon birta.Képek később lesznek.