Létezik, hogy a 31k magától visszaveszi az irányjelzőt. Rájöttem, hogy a reed-relé a kilométeróra mellett a távolságot méri, és 250m után, vagy bizonyos idő elteltével lekapcsolja az indexet. Elképzelhető, hogy ez így lenne? Tapasztalat?
Csak azért érdekel a dolog, mert nsr125 műszerfal lesz rajta, és abba nem tudom belerakni a relét. Nekem nincs szükség erre a funkcióra.
Már csak azt kell kitalálnom, hogy szakadásként vagy rövidzárként viselkedik álló motornál a relé.
Nagyon gut Maestro! A karbikkal együtt megy a hengerfő ára!Nándisannal azt baszéltük hogy kiválasztja a legoptimálisabb csövet hozzá.-Már,az új hengerekhez...
Jövőhét szombaton mennék,mert kész lesznek az idomok is. Még pontosítunk ez ügyben.
petró elküldöm a zolival a 350 hfejeket vasárnap. elhoztam két dugót a bolbol de kiderült hogy más méret h-keddem cserélem és megy a fürásra.Valahogy jövö héten kész is lessz de konzultálj a nándival a végleges csöméretröl.
Köszönöm Zoli! A volt csajom(most feleségem) felviszi, szombaton a Bárczi Gusztáv fősuli portáján leadja és a Maestro érte megy. Benne lesznek a küllőid! Azért, kimehetsz a börzére!
nem tudom nem ismerem a motort se láttam,az biztos hogy elég jól mehet ez a tipus 32-36 le beszélnek meg könnyü. gondoltam ebbe a vázba egy levegös 2 hengerest bele
Csak azért érdekel a dolog, mert nsr125 műszerfal lesz rajta, és abba nem tudom belerakni a relét. Nekem nincs szükség erre a funkcióra.
Már csak azt kell kitalálnom, hogy szakadásként vagy rövidzárként viselkedik álló motornál a relé.
Jövőhét szombaton mennék,mert kész lesznek az idomok is. Még pontosítunk ez ügyben.
Várom megint egy kuncsaftom, 3 óra óta...
Ha elmegyek tutira akkor jön.
Elektronika milyen árban lenne?