Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok!
nem ugy jó
Kérdés! A 350 hfejet nem kell változtatni?
Létezik, hogy a 31k magától visszaveszi az irányjelzőt. Rájöttem, hogy a reed-relé a kilométeróra mellett a távolságot méri, és 250m után, vagy bizonyos idő elteltével lekapcsolja az indexet. Elképzelhető, hogy ez így lenne? Tapasztalat?
Csak azért érdekel a dolog, mert nsr125 műszerfal lesz rajta, és abba nem tudom belerakni a relét. Nekem nincs szükség erre a funkcióra.
Már csak azt kell kitalálnom, hogy szakadásként vagy rövidzárként viselkedik álló motornál a relé.
Nagyon gut Maestro! A karbikkal együtt megy a hengerfő ára!Nándisannal azt baszéltük hogy kiválasztja a legoptimálisabb csövet hozzá.-Már,az új hengerekhez...
Jövőhét szombaton mennék,mert kész lesznek az idomok is. Még pontosítunk ez ügyben.
ha holnap átmegyek az jó?
Várom megint egy kuncsaftom, 3 óra óta...
Ha elmegyek tutira akkor jön.
petró elküldöm a zolival a 350 hfejeket vasárnap. elhoztam két dugót a bolbol de kiderült hogy más méret h-keddem cserélem és megy a fürásra.Valahogy jövö héten kész is lessz de konzultálj a nándival a végleges csöméretröl.
Nem tudtam, a héten költöztem és ez megakadályozott. De csinálok ahogy rendezem a soraimat.
Vasárnap, Pestlőrinc de este megírok pontosan mindent. Előre is thanx!
Namostakkó kit kell keresnem, mikor, és hol holnap?
Szkájpot csináltál?
Köszönöm!
tota attila 2226252 városi
Maestro! Az idomos embör tel.száma kéne,pontosan,mert amit találtam nem elég...
Ezt találtam nektek.
Úgy néz ki,csak menned kell! Belázasodott az asszony és nem megy szombaton suliba. Bocs! Még értekezünk!
ismét köszönöm szépen!
Fejidom köszönöm nem kell,mert nem az eredeti kinézet a cél.
Elektronika milyen árban lenne?
van hozzá fejidom 6000 plexi 5000 meg van elektronika ha jó a száma meg a csatlakozó küld képet a mailomra.
A Karajos Éva ment ilyennel az MMSZ racékon. Nagyon vékony,könnyű motor.Igencsak kilógna az RD blokk.De hogy k könnyű lenne, az 100!
Köszönöm Zoli! A volt csajom(most feleségem) felviszi, szombaton a Bárczi Gusztáv fősuli portáján leadja és a Maestro érte megy. Benne lesznek a küllőid! Azért, kimehetsz a börzére!
Pertó, namostakkor megyek börzére, or not?
A veteránba raktam videót róla.
van annak száma azt ird.
nem tudom nem ismerem a motort se láttam,az biztos hogy elég jól mehet ez a tipus 32-36 le beszélnek meg könnyü. gondoltam ebbe a vázba egy levegös 2 hengerest bele