Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem erre a linkre gondoltál?
http://www.motorland.hu/Robot/...
Azért köszönöm az infót cibor!
Holnap lehull a lepel!
Haggyad azt a linket pont néztem ma
Sajnos nem tudom belinkelni, de rajta vagyok az ügyön.
Régen tetszett ez a cikk, akkor még nem volt rd-m és elmentettem.
Ez ugyan az a motor.
Az már fel volt újítva! Mindjárt belinkelek egy oldalt és tudni fogod. Szép különben.
Cibor: Ő lenne az: http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
Nem tudok még semmi infót róla mert holnap megyek megnézni, de a csávó semmi rosszat nem mondott róla.Azért én egy picit sokallom azt a 70E-kmt főleg egy 2üteműtől
Nem hinném hogy még nem volt meg bonva. De lehet hogy vannak még csodák, és nem hajtották.
Rakok majd képet róla, és akkor tudni fogod hogy néz ki. Ja holnap keresek neked meghajtót.
Én 60 000km-l vettem a havernak egy 350-t, annak vége volt. Beindul? netes hirdetésen találtad? Mennyit kérnek érte?
Vedd el a Bükköstől a sünt!
06204043847 Jelenleg is van nála egy egyhengeresre valo racegyujtás.
a kipuff végéből hiányzott az a valami amit 6-os csavar fog.Csak ennyi volt a kipuffban amit le is fotóztam. más leszedhető vagy kiszedhető nem volt rajta semmi. a furuján belül eredetileg már semmi csőnek vagy valaminek sem kell lenni?!
Hello!
Most állok egy yamaha rd 250-es LC motorvétel előtt és információt szeretnék kérni hogy miket vegyek figyelembe kipróbáláskor?
1984-es évjárat!Kb 70.000km van benne és bontatlan a blokkja!Mennyi kilóméternél szokták ezeket a gépeket felújítani?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,honnan tudnék letölteni kúp szerkesztő programot?
Üdv. Igen a horpadt volt a néhai furulyád. A két vég az megvan? Tudod egy hatos csavar fogja a kipufogó végén. Holnap tolok fel képet róla, hogy is néz ki valójában.
Cibor szétvágtam a kipukat,itt vannak megint képek,hogy mi volt bennük.Az alsó képen lévő az összenyomott végével volt a könyök felé és a másik felébe volt beletolva az amit még az előző képek között mutattam.Más abban a kipuffban nem volt. A másik kipuban pedig csak ez volt,ami a képen felül van, de ez csak a legvégében.Gondolom ez volt a gyári furuja,mint ahogy a múltkor is mondtad..elég ramaty állapotban van:P Ez minden aminek a kipuban kell lennie? a furuja és kész?
RD-s urak! Lenne elfekvőben 2 szett AP Racing fékbetétem, RD 125LC, RD 250LC, RD 350LC tipusokba. 4000Ft/szett, bontatlan csomagolásban. Ha valakit érdekel szóljon bátran
Dimma, mi is a kérdés azzal a fekete dobozzal, amit adtál?
Ez 4üteműé?
Elég bonyi, de ez simán utángyártható, ez volna a cél?
Szerintem ez húzza a gyujtást, de ha 4t motoré, akkor nem jó irányban.
Vape jó lesz!