Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek vagyunk mi magyarok több dokumentum van külföldön a Magyar bajnokról mint nálunk! Dapál János Hungary 1971 Brno
a márka szeretete!
egy kérdés ha tudja valaki,nekem a kuplung kosár risznit kéne átalakítani tud ilyet valaki?
És be van sértődve B.R. hogy Talmáék olasz licens-el mennek az idén...
Azt mondtam,írtam hogy nem bontottuk meg a blokkot és hogy nyugi erős,jól megy.Ezt vissza igazoltad!Senki nem lát bele,max ha van endoskóp. A, meg nem van! De, én sem akarok vitát nyitni. Árpi meg ilyen,hívogatni kell.De hidd el, nem 10.000.-ért fog megsértődni. Sajnálom hogy így alakult!
Ez igaz, csak nagyon komoly ígéretek voltak hogy tuti, ha nem tudok semmit róla én akkor nem nyilatkozom. Meg érdekes hogy nem hallották hogy csörög zörög mindene. Szerintem kb még 2 olyan kört bírt volna mint a videón. A dugók össze vissza vannak repedve benne.
Különben meg nem érdekel az egész, nem akarok senkit bántani, csak az Árpi ígért valamit, és nem teszi. Ha felhívom akkor meg van sértődve! Na erről ennyit, bocs.
Inkább más: Ma megyek egyet motorozni ebben a szép időben.
Kettön állt a vásár, bár ugy irta ide cibor hogy kvára megy.
Többet nem ajánlok semmit,ígérem!
Hát ja, csak tényleg nem mindegy hogy minek hívják, főleg ha 1-2 alkatrész rd.
Ez megint olyan jó vétel mint az Árpi rd-je!
Egész nyugodt lehetsz, csináltak már. Sőt, meg is beszélgettük. És Te csináltál?
Lesz egy eladó rd 125 dx 60 körül, asszem nem rosz vétel, talán a használtautóra teszi a gazdi, tatabánya vagy környe lesz a cím
helló rg500 érdeklődnék a motorok iránt,tudnál egy telefonszámot adni?az én számom 06209734296 a te számod is érdekelne hívj fel.előre is köszönöm.
jól beszélsz!
Csak kíváncsi voltam ,hogy lehet e rajta okosítani:) Én sem most gonoltam először a gyári teljesítmény is elég lesz .
Ez lesz az első kéthengeres motorod, tanuld meg beállítani a szériát előbb.
te vagy ugye a pan20pan21m a másik forumon?
Zoli a suzuki hengeren tudnál valamit okosítani?:)
full hülyeség ezen vitázni mindenki olyan motort csinál amilyet akar és amilyet tud , teljesen mindegy mi a motor neve meg mi van benne a siker a lényeg . legyen jó a gép és kész . én a te hellyedben a saját nevemet irnám a motorra mint 1 márka és nem azt hogy p20 . olbei20r mehet mindenki a sóhivatalba és ott okoskodhat. csinálni kell 1 ilyen motort és utána lehet beszélgetni meg kritizálni valakit. grat egyébként a géphez profi nagyon
Ok!Mid 2re.
Majd bátyám fog keresni Ő elmondja hogy mit kell majd még vele csinálni:) Majd olyan 7 óra fele mert addig külföldön van:)
Izé, persze, úgy értem, hogy kérem szépen, és nem e lehetne, e, és sűrű meghajlások között megköszönném, ha ránéznél.:)
Nándibá, a szét/össze is megy?
Mert akkor átvinném a főtengőm ha lehet, meg kellene sasolni, az egyik oldala szreintem lóg.