Azt mondtam,írtam hogy nem bontottuk meg a blokkot és hogy nyugi erős,jól megy.Ezt vissza igazoltad!Senki nem lát bele,max ha van endoskóp. A, meg nem van! De, én sem akarok vitát nyitni. Árpi meg ilyen,hívogatni kell.De hidd el, nem 10.000.-ért fog megsértődni. Sajnálom hogy így alakult!
Ez igaz, csak nagyon komoly ígéretek voltak hogy tuti, ha nem tudok semmit róla én akkor nem nyilatkozom. Meg érdekes hogy nem hallották hogy csörög zörög mindene. Szerintem kb még 2 olyan kört bírt volna mint a videón. A dugók össze vissza vannak repedve benne.
Különben meg nem érdekel az egész, nem akarok senkit bántani, csak az Árpi ígért valamit, és nem teszi. Ha felhívom akkor meg van sértődve! Na erről ennyit, bocs.
Inkább más: Ma megyek egyet motorozni ebben a szép időben.
full hülyeség ezen vitázni mindenki olyan motort csinál amilyet akar és amilyet tud , teljesen mindegy mi a motor neve meg mi van benne a siker a lényeg . legyen jó a gép és kész . én a te hellyedben a saját nevemet irnám a motorra mint 1 márka és nem azt hogy p20 . olbei20r mehet mindenki a sóhivatalba és ott okoskodhat. csinálni kell 1 ilyen motort és utána lehet beszélgetni meg kritizálni valakit. grat egyébként a géphez profi nagyon
Különben meg nem érdekel az egész, nem akarok senkit bántani, csak az Árpi ígért valamit, és nem teszi. Ha felhívom akkor meg van sértődve! Na erről ennyit, bocs.
Inkább más: Ma megyek egyet motorozni ebben a szép időben.
Mert akkor átvinném a főtengőm ha lehet, meg kellene sasolni, az egyik oldala szreintem lóg.