Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívj megbeszéljük:305925241
Mert 4.5 megás volt
Nem tudom miért nem ment föl az első...
350es viszont volt
Zoli ha kész lesz esküszöm elmegyek vele hozzád és tiéd lehet az első próbakör:D
Még annyit: ezt a magázodást felejtsd el, mert nem lesz villahidad.
Hogy ez nekem nem jutott eszembe, a kiskakasát!
Akkor, vagy a blokkot kell kitágitani, vagy a váltot összezömiteni :-))) Na jo éjt holnap hivlak.
Háát, kimeríti a szép de sz.. kategóriát. Mit összeküzdhettek míg kimintázták azt a millió bordát?!
Ráér, nem sietek sehova vele, az a lényeg hogy van. Majd ha úgy lesz ideje, elküldi. Holnap azért hívom. Előre is köszöntem.
Ja! Köszi, nem kell a váltó, Gyuri bácsi küldött egyet. A 3 villás meg egyébként sem megy be arra a helyre. Nagy bele.
Suzuki GT125 !
Neked elhiszem, minden esetre lenyügözö látvány volt számomra.
Az cz volt, ne kontárkodj a 4t-sök dolgába.
Az szép.Én nem tudom feladni,mert nem v.ok o.tthon hétközbe, de elküldetem az asszonnyal. Van még egy ypvs-m a sogornál (ha ki nem dobta) és ha lesz idöm, hétvégén megnézem milyen állapotba van a többi motyo ami érdekel. Holnap este tudunk dumálni:06703190699
125 ös 2hengeres sutyuki.
Nyíregyházától nem messze.
1,2-vel mentünk a 250-el
Hát erre a jawara. Ennek a 4-t verzioja se egyszerü eset (v-4 500) az embernek olyan benyomása van töle, mintha a vfr-t látná.
Hol lax?
Szia suzu
küldj emilben címet!
és küldeném a rezót!
milyen adatok kellenek? ugy olvastam h kell a hajtókar hossza meg a furat löket meg karbi meg egyebek! Mi pénz lenne kb?
taller@citromail.hu
Köszi Tamás
Helo, ugy vettem észre itt vannak 2t arcok.
Lenne egy huszönötös motorom, nemrég vettem, lehuztam a hengert belenéztem hogy milyen állapotban volt.Tűrhető fogjuk rá, összeraktam hiányzó powermotort bowdeneket pótoltam kipucoltam a powernyelvet stb.De most nem indul be ,mielott szétszedtem még ment is, indult is rendesen.Sokáig tekerve az öníndítóval csutka gázzal szivatóval durran eggy rohadt nagyot meg köp egy kis lángot is.Mik okozhatják ezt?Lehet kretén voltam eltörtem a gyűrűt?Vagy a trafóval lesz valami? Vagy kevés benzint kap? Irjatok pár megoldást hogy szerintetek mi lehet.Már a nem létező hajam is kihullott emiatt sokat szoptam az összerakásnál
De minek azt 4 üteműn kell ott úgy szinkronizálnak
Köszönöm a felajánlást, de az egy röpke 860Km-es út oda s vissza. Postán nem lehetne megoldani? Megadná a számlaszámát privátba, én meg elutalnám rá a postaköltséget. Vagy feladná úgy, hogy a postaköltséget az átvevő fizeti. Bármilyen megoldás érdekel. Előre is köszönöm.

A vákuumot egy diesel motorról származó vákuummérővel mérném, azt hiszem 1 atmoszféráig mér.
Milyen motoré?Hozd.