Én számolom vágom hajlítom illesztem a haver összehegeszti awival, feldarabolom beforgatom szóval macerás. Ezért a könyök a leg problémásabb ! A könyököt csak programmal lehet fújás elött kirajzolni?
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy a Yamaha DT 80-nak és a Yamaha RD 80-nak ugyanaz a blokkja?
Mert a blokkon a motorszám 30W-vel kezdődik ezért elég erős a gyanúnk arra hogy nemis dt hanem rd blokk lehet benne Erről tudtok valamit?
Válaszotokat előre is köszönöm.!
Üdv.
a széria és a produkt race pár dologba különbözik csak, de az is kis mértékben, váltókiosztás szárazkuplung,olajpumpa helyett vizpumpa meg racehenger. maga a blokkház ftengely váltótengely nem.
Ezé nem kell szétfaragni.
Elcserélném az adatlapomon látható utángyártott ypvs idomot, bármi hasznos dologra. Például egy has idomra, műszertartóra, kerek lámpára. Persze csere nélkül is érdekelnének ezek a dolgok. Megjött az ösztöndíjam, kezdődhet a felújítás. Ez a kormány hülyén nézne ki az Rd-n?
majd mást fujók addig ,megtalálta a vescó tuningot csövel együtt azt megfujom, ha lessz idöm meg kedvem majd meglátjuk jobb annál mint ami most van rajta.
Nem tudjátok véletlenül hogy a Yamaha DT 80-nak és a Yamaha RD 80-nak ugyanaz a blokkja?
Mert a blokkon a motorszám 30W-vel kezdődik ezért elég erős a gyanúnk arra hogy nemis dt hanem rd blokk lehet benne Erről tudtok valamit?
Válaszotokat előre is köszönöm.!
Üdv.
Ezé nem kell szétfaragni.
Ez a kormány hülyén nézne ki az Rd-n?
Rd 400 mien gépek ? jók
alkatrész egyéb?
Valahogy nem vagyok meglepve, hogy ugyan annyi, mint a tz.
:)
(csapközéptől csapközépig)
Danke sör.