Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább addig várj a fujással mig a tutit kimérem.
kiváncsi leszek az uj dugó megoldásra hátha.
+ mást is!
Ok.
ja fogok csinálni uj dobokat de nem fürészelheted szét öket inkább gyártok másikat méret szerint. Bár igy mind a ketten benne vagyunk enyém az eleje tiéd a vége
holnap bedobon az alátéteket kéne vidizni is ha a pertró hengere lessz fenn karácsonra biztos kapok egy másikat.
AHA!
Szeretnél mi
1kt gyujtásom nekem is van de nincs hozzá fekete doboz atis membrán nincs hozzá. nándi belevégot az alu heggesztésbe . teszunk rá sok sok bordát azt gyi.
néztem a blokkodat a caféraceren nem is tudtam mentél babéta gyujtással?
Ez a PAulovits féle RD tőlem vette meg.sima 350-es,TZR 3MA gyujtással,meg két jó csővel azt annyi.
Mégegyszer beszóltok elmegyek nyugdijba!
én 9-re saccolom és tisztán szól a csabás munkája, szerintem rendek féle verzió. Nem csak a "titkos " csinálta a gyári tuningot.
mondom várjá nándi kiintozza mwert a henger se kopott annyira, aztán jövöre megy a padra.
P20 Tesz. Ez közelebb van a 10-hez mint 7-hez! Nemtudom kié, kicsinálta de jól forog.
lessz még egy két talicska csirke kaki akkor csak nyárra
Megyek hónap az emberemhez,lehet hogy gyári Yamaha lessz...
Tehát, húsvétra se?
majd annyi a gyürü mint a dugó készlet, nézz körül abba bontóba ahol a honda volt hátha van dugó henger, csak dugó is jó csak ne legyen hulladék.
megmérjük a végén alapméretes új is jó lessz várjá szolok mikor kell. addig ebay vágy pink megkérdem öket hfön van e levegöse nekik mi pénzé. Kva jó a yamaha dugó mer nem kopik.
Szomszéd gyártja a listát.
kovályogni nem koválygott de meg lett akasztva az egyik,hogy mé? nándinál van pár hét mulva fenn is lessz , demire kész jön a nyuszi:-)))
Bár, mán kóválygott benne a dugó... Kell az új!
Új gyűrűsor nem oldaná meg? Nem kéne járatni...
hát vagy 9 biztos és tisztán, a peciáljaennek a gyereknek szarabul szól. hiába ehhez az öreg !