Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van kettö de kéne tartalék, vazze a race motort illik szétbontani ha nem ugy megy.
ezt igy nem találom a cimet mond de sejtem melyik az a piros csabás tuningal.
néha a munka is jobban megy ha olyanokkal találkozol akivel van mivel beszélni érdembe arról amit szeretsz. ott volt fögeco is mingyá volt partner a hondába a bakosricsi volt laptop sok sok képpel,alkatrésszel.
Persze! Holnap megyek alulemez után!
Gyuri!
A videóknál a 65. oldalon halgasd meg P20 Tesztet, nagylégszűrővel, szerinted ez mennyivel forog?
Amikor leszedtem az kmórát 40.064 ! + pár race.
mindenki jól érezte magát feszültségek nélkül,jó volt.
tudsz ilyet csinálni 1,5 mm alu lemezböl
Nekem nagy élmény volt!
tudom hogy absztines vagy és a tej?
0,3tized helyett 3mm a gyürühézag a dugó az jó lenne 53,94 most . mennyi km volt benne óra szerint?
A serért én nem rajongok, akkor mégiscsak jobb, hogy itthon maradtam dolgozni.:)
A többi ok!
ati ez a 350volt amit eladtál, melyik rd membránt herélted meg
te petró csoda hogy ment a motor a többi része nem ilyen ugyi?
nem sokkal jó lessz az.
Mennyivel nehezebb?
Én használtam, nehezebb a yamahánál, mivelhogy a teteje vastagabb, meg acsapszeg körül is.Egyébként szerintem teljesen használható!
Szia! Saját tapasztalatom nincs, de rosszat még nem hallottam róla...valaki?
Szevasztok és milyen minőségűek ezek a dugók ?
mármint a meteor!
Már arra sem emlékszel , hogy nemrég azt írtad , hogy azért kell száraz kuplung a szóban forgó gépre mert olyan szép a hangja tőle mint a Ducatinak ?!
Kékről nem tudok csak erről a feketéről !
mzoli nem küldtel semmit.
majd biztos ir most nyalogatja "sebeit" nem volt semmi érdemleges, csak duma meg ser.
Én beszéltem rá. (Akkor csak jó lehet, neem?!:)))
Valaki, mondjuk Zoli írhatna egy korrekt összefoglalót a sörös dzsemböriról.Bitte!