A németek már a harmincas években kisérleteztek membrános motorral ,de az anyagminőséget csak hatvanas évek végén a jappánok tudták előállítani ,a p20 m nem volt membrános de a forgattyúsházba szívott!
Igen, írta a cibor. Sőt a donor motorból neki kell a blokk. Nehogy lehagyjam őt, de mondtam neki cserélünk motort addig, nekem elég a kisebb is. Sajnos este Kőbánya Kispestre kell menni, éjszakai vágányzárban leszek.
Nehezet, illetve teljesíthetetlent kérsz.
Be tudok neked gyűjteni pár bevált cuccot, csak az a kérdés, hogy neked MIRE KELL?
Hány ccmre?
Mekkora vezérlésre?
Ezt pl szériaközeli 60as ra szoktuk rakni mostanában.
De keresek még, csak mond meg, hogy mihez.
emzoli!
Kérésem lenne,ha lehet.Szükségem lenne egy jól bevált simson kipufogó rajzra,ha lehetséges.
Ha igen küldj nekem légyszi az atisrace@freemail.hu-ra.
Köszi
Őő, izé.
Nemtom említettem e már, de egyelőre úgy néz ki, hogy jövőre legálban megyünk, (már csak sportegyesóletet kellene telálnunk)
Ha ez keresztülhúzza a számításaidat, akkor elnézést, de amikor leg először beszéltünk, akkor ez még nem volt tervben sem,Az óta meg elfelejtettem szólni.
Úgy néz ki, a supermoto versenyeken fogunk meni, mint betétfutam.
Viszont jó magyar szokás szerint még semmi sem biztos, csak szólok, hogy lehet, hogy ez lesz.
A JRC-é volt. Hát nemtom kinek mi a nehéz, én egy honapig éjjel nappal azon agyaltam, akét szélén a nagy nyomaték, három villával és két huzopályával, és kuplung nélkül szorhato, de a következö már sokkal jobb lesz.
"Kedves" Lecsó és a többi törzs pancsi topikos ! Ha nem tűnt volna fel nektek , az lett volna felétek a meglepetésem mikulásra , hogy másnaptól nem írok többet a topikjaitokba és a köv. héttől be sem nézek . Ehhez semmi köze furano elvtárs fenyegetésének , még ha szemtől szembe mondta volna akkor sem hatott volna meg , hallottam már durvábbakat is durvább emberektől .......
Mindenesetre mindig is tudtam , hogy a törvény szemében én bűnöző vagyok , viszont nagyon meglepett , hogy én jobban betartom a törvényeket mint a rendőreink De nagyon jó , hogy furano leírta nyílvánosan ezt , mert ha véletlen mégis be akarná váltani a fenyegetését és véletlen közben baleset érné akkor tudok jogos önvédelemre hivatkozni
Bármilyen hihetetlen is de egyikőtöktől sem félek , nem is fogok , és nagyon rossz úton jártok ha szerintetek a motoros vagy a műszaki vitát így kell elintézni . Ja , és van egy rossz hírem is , ilyen értelemben nem ti vagytok a táplálék lánc csúcsán , szóval kicsit óvatosabban a fenyefetésekkel
Egyedül az a távozásom oka , hogy nincs miről beszélnünk . Sokan következetlen dumát nyomnak , nem emlékeznek mi volt írva pár héttel korábban , jobb esetben arra sem , hogy ők mit írtak korábban ... és nem tetszik ha kijavítják őket , ilyenkor az a kötekedő aki jót akar ... Anno mikor belém kötöttél , az sem állta meg a helyét szakmailag , na és ti anyáztatok , én nem , de persze én voltam mégis a bunkó és a közellenség .
A lényeg , hogy én nem illek a ti világotokba , és az az érzésem , hogy nekem is jobb nélkületek !
Ebből következik , hogy pályázni sem akarok veletek , ez nem azt jelenti , hogy véletlen ha mégis összefutunk akkor odébb állok . Nekem a motorozás arról szól(na) , hogy jól érezzem magam , ez pedig a mostani pancsi fórumosok többségével nem igazán összeegyeztethető , legalábbis innen nézve .
Utoljára pedig felhívom a figyelmeteket , hogy annyi záradékot beveszek a fogadalmamba , hogy amennyiben ide jöttök az RD fórumra balhét szítani abban az esetben és is átnézek a féltett topikjaitokba , ami azért megszívelendő mert eddig igazából nem is akartam balhét , de ez mostantól nem így lesz ! Szóval ha békét akartok akkor vagy felejtsétek el a Gyuribáék topikját , vagy viselkedjetek igazi motorosként !
Meg lehet csinálni a vashengert is. Inkább a forgotárcsának vagyok a hive, Volt memebrános hengerem, de azzal nem indulhatok a versenyen, meg sz.tem amennyit javit annál többet ront is, alsobb fordszámtartományokba ugy sem használjuk, bár kinlodás nélkül simán tudok vele 100-at menni 6-ikon.
90000e Vitman István. Igazábol csak jo anyagbol van, de ha találsz javithato gyárit, azzal sincs semmi baj.
Aluhenger egyenlöre még nincs, de ha csak utcára használod, nincs neki jelentösége, hogy pár kiloval nehezzebb a vashenger.
2. Oda írogatok, ahová, és amikor akarok.
3. Nem érdekel, mire, mikor, hol reagálsz.
4. Most kérem kaccsojja ki.