Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép darab
na nem semmi gyürü mennyi?
Köszi volt is vele meló
Szia! Mi az a fekete a dugón,nehogy azt mond teflon kisiparilag!
Majd a boxba, mikor dugattyut cserélsz:-)))))
Igényes munka
Köszönöm kérdését, elvagyok. Látom szöszmögtök a dugókkal, ha minden igaz lesz 64/66-os dugó levegőshöz.Sajnos csak jövőre, mert idén már nem hőkezelnek. (én a mintát megcsináltam)
Juteszembe! Megvan a 1.5-es alulemez,csinálok 3 párat,legyen! A gyári Yamaha dugacs 22.000.-/db.gyűrű nélkül.
A4 és scenner ennyi
Majd megpróbálom mert nem vagyok számtech zseni!
Igen, olajzófurat!Bocs!
3000Ft
elefantazia@citromail.hu
Ez az az elektronika együttes ami eladó.Néha félévenként belinkelem majd,hátha.
Aki érdeklődött innen ő levélben látatlanul lemondta,nem akart szöszmötölni vele.
lehet igazad van.
csinálj egy skiccet nem kell méretezni most hadd lássam mit akarsz
Valami félreértés van nekem nincs 110R és nem is látom melyik képen látod
Majd én a könyököt szeretném csak több kúpszöggel,2 db kb mennyiböl jön ki ?kb 240 a hossza
de mire használod a 110 r-t hogy be van csövezve.
régen én is igy csináltam aztán lett a kivágás most meg a fujás. ez a legjobb a kupos konyök készitésre. Bár most azt vallom nem vb-re megyünk, ebböl csak a saját játékunk lessz jobb meg az ölbeinek borsot törünk az orra alá ha hátulrol nézik a yamaha csövet:-))) RAJTA VAGYUNK.
Nem az. Gödöllőn vagyok műhelyvezető a Skodába
jol van laci bácsi
hát ha lerajzolod annyi amennyit akarsz. De a dolognak van hátulütöje, bár még nem foglalkoztunk ogazán vele, egy áramvonalas test jön létre az átmeneteknél muszály rádiuszt csinálni mert ott meggyüri a lemezt. Ezért az átmenetek nem olyanok éles sarkos mint a darabokbol heggesztetnél. Ezért a hengeres részig egydarab utána külön készül a befejezés. mellete eszi a lemezt sok a hulladék. ugy hogy drágább is.
hol használod askodrit mi az 130lr.?
És összesen hány kúpszöges könyök oldható meg mert szerintem folyamatosan meredekebbé váló kúpszög lenne ideális úgy hogy a végére 4,5 fokos legyen
elég ha adod a kup méretét meg az ivet annyi elég.
az a luk nem kell ott a másik ken az eleget.