Köszönöm kérdését, elvagyok. Látom szöszmögtök a dugókkal, ha minden igaz lesz 64/66-os dugó levegőshöz.Sajnos csak jövőre, mert idén már nem hőkezelnek. (én a mintát megcsináltam)
Ez az az elektronika együttes ami eladó.Néha félévenként belinkelem majd,hátha.
Aki érdeklődött innen ő levélben látatlanul lemondta,nem akart szöszmötölni vele.
régen én is igy csináltam aztán lett a kivágás most meg a fujás. ez a legjobb a kupos konyök készitésre. Bár most azt vallom nem vb-re megyünk, ebböl csak a saját játékunk lessz jobb meg az ölbeinek borsot törünk az orra alá ha hátulrol nézik a yamaha csövet:-))) RAJTA VAGYUNK.
hát ha lerajzolod annyi amennyit akarsz. De a dolognak van hátulütöje, bár még nem foglalkoztunk ogazán vele, egy áramvonalas test jön létre az átmeneteknél muszály rádiuszt csinálni mert ott meggyüri a lemezt. Ezért az átmenetek nem olyanok éles sarkos mint a darabokbol heggesztetnél. Ezért a hengeres részig egydarab utána külön készül a befejezés. mellete eszi a lemezt sok a hulladék. ugy hogy drágább is.
hol használod askodrit mi az 130lr.?
elefantazia@citromail.hu
Aki érdeklődött innen ő levélben látatlanul lemondta,nem akart szöszmötölni vele.
hol használod askodrit mi az 130lr.?