Én mentem felülcsövessel sorossal és volt 3xv is volt mellesleg az volt a ssp400 egyik legerősebb motorja tavaly előtt én fejlesztettem rengeteg munka és anyagi ráfordítással!Az erő lefolytottság függvénye a legtöbbet a 3xv ből lehet kihozni de a legnagyobb anyagi ráfordítással, a felülcsöves tűnik a legerősebbnek szériába de a 3xv a legrugalmasabb,a soros már kissé elavult ,bár tdr be jól működik!
Szia az enyém v 2 sorossal is mentem 1kt val 1988 assal !
az enyém az már 2 3000 től kezd éledezni de az 1kt olyan 5 6000 környékén csak, ezt összehasonlítótesztben is(3xv vs 3ma) régi motorrevü tesztben irták áltólag nyomatékosabb alul a v miatt!
Helló! Lenne egy kérdésem,tényleg a soros tzr sokkal jobban megy mint a v2,tzr em nem volt ,de az aprillia rs 250 v2 től jobban megy egy soros tzr azt tudom!
Üdv ÖLTF
Te vagy az Ölbei László és neked van az envi pancsid ugye?
Ojan kérdésem lenne hogy mennyiből lehetne kihozni egy ojan gépet mint a tiéd?Nem akarok konkurencia lenni én nem versenyzek csak nagyon tetszik és akarok egyet a TZR 250 em mellé !
Maestro! Felni úgy néz ki, jan. közepére jön,viszont dugó az ablakba sincs,pedig mikulás van.Legalábbis az e-bay-n! Hétfön megkérdezem a gyárit,de lehet hogy befalcolok az árától...
Piros tank, ezüst csík tankon. Ezüst ülésgomba piros csíkkal. Nagy 3-as rajtszám. Léghűtéses oldtimer versenygép. Kié a gép? Ma láttam a Kőbányai úton du. fél négykor (lehet nem is yamaha volt, mert sötét volt már nappal is).
Ez éppen Mechanika, azon belül statika... és jegyzőkönyv, holnapra 30 embernek kéne leadnia, de egynek sincs még kész, senki nem tudta még megcsinálni a másodikat, még nem vettük soha órán, de azért ez a házi :P
az enyém az már 2 3000 től kezd éledezni de az 1kt olyan 5 6000 környékén csak, ezt összehasonlítótesztben is(3xv vs 3ma) régi motorrevü tesztben irták áltólag nyomatékosabb alul a v miatt!
Elnézést, de bántja a szemem.
Te vagy az Ölbei László és neked van az envi pancsid ugye?
Ojan kérdésem lenne hogy mennyiből lehetne kihozni egy ojan gépet mint a tiéd?Nem akarok konkurencia lenni én nem versenyzek csak nagyon tetszik és akarok egyet a TZR 250 em mellé !