Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nem, hasonlít de mégse az... gondolom 125ös pannonia , halottam valami ilyenről, hogy tervezték, csak 175ösként...
125-ös czetka
lehet tudni hogy most kinél van?
Ez mi de ne Suzut kérdezd?
magyar
rémlik vmi német vámpapír is ,azt továbbadtam talán
Viszont talltam pár képet a vásárolt eredeti állapotáról:
bocsi csak most tévedtem ide :) ez mien pálya lesz?:) sport motoroké vagy endúró,cross?
Nippon gakki csapÁgy
Maestro! http://budamotor.hu/yamaha.php... Ez nagyon jó tipp volt! A Pistabácsival meccseltünk az Euroringen 2008 05 31. Írtam neki felni ügyben de még nem írt vissza.
És ez még szar is lett...
Elnézést az elöbbi kirohanásomért, de már kicsit ideges vagyok hogy kis bibaszokat rajzolgathatok este 9 kor, ez asszem már bőven belenyúlik a 8 óra szórakozásba is...
Egy jÓ 350 ypvs mÉg 3 ba emelkedik 10cm t?
Akkor most,mi van?Kezdjük a Yamahát?
Sosem állítottam , hogy P350 szakértő vagyok , amíg szóba nem hoztad én azt sem tudtam, hogy van ilyen !
Na jó , P20 proto ügyben nem tudunk meg tőled semmi többet , sajnálom . Akkor feltennék 1 könnyebb kérdést : Vagy már 18 éves ? ( mert ez a szöveg amit most löksz az elég pubertáns korinak tűnik )
Egyébként meg mi van veled mostanában , tegnap is nagyon kötkedős kedvedben voltál ?
Inkább hagyjuk ezt a hozzáállást , nincs kedvem a semmin vitázni , de ha nagyon erőlteted a dolgot .........
Inkább igyál egy sört az egészségünkre !
Az NGK csapágyazásról mesélj légyszives. Márha nem égő.
Talán feltölteni.

Olyan jó kis barátságos hangulat van itt. Nem úgy, mint a P.V. topikban, fúj.

Jóestét.
Ne foglalkozz vele, ismerem!
Nagyok? Innen nézve az ovisok táborában foglalsz helyet, folytonos kötözködéssel...
hát ez nagyon gáz..
És akkor mi van?
Te meg mért szólsz bele a nagyok dolgába?
Irigy vagy, igazi magyar mentalitás, ha nekem lennének jó képeim én megosztanám velük, amúgyse hiszi el senki amíg nem látja, és nincs semmilyen bizonyíték, aztleszámítva hogy egy hónapja állítasz mindenfélét, amire eddig semmilyen bizonyítékot nem hoztál fel, a másik meg hogy nem tudom mire is jó ez a vita, szerintem semmire, rosz nézni...
Akkor is többet tudtam róla mint te a p350 ről,és még szerencse ,hogy nem a te barátodnak van,mellesleg ha én raknák fel képeket nagyot néznél,de sajnos azt nem fogod letölteni!
Örülünk!
Becsaptál! Vártunk két órát az esőben, és nem hozták a motort! Na jó csak vicceltem. Már itt van. Bizakodó vagyok, jónak tűnik a blokkja.
12 BORDÁS?