Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te is tévedsz volt ilyen hengerem az utcai motoromon 1 pár. el is adtam jó pénzé meg a p20m ford mérö órája volt rajta az elsö széria kisérlrti ford számmérös fedéllel.
Ha meglesz egyszer, majd felteszed... Köszi! A német adásvételi?
Valaki kérte a múltkor hogy ha megtalálom a sárga RD korábbi képeit akkor töltsem fel.
Sajnos nemtudom hol vannak melyik Cd-n.
Viszont az adásvételi a kezem ügyébe került,alváz/motorszáma:
1A2301639

Nem kell senkinek a korábban belinkelt dióda/feszszab/bitosíték panel?
hat mivel csak fél évet jártam azzal ami a bába toni bácsi vett meg igy hát tudom milyen kék volt,melesleg és csupaszvillás ala p24 és p11. az egy uj széria futómu lett volna.
de nem érdekel ezen a forumon a pannónia, ez rd forum.
Én a legkorábbi P20 témát azért dobtam fel mert engem érdekel és úgy voltam vele hátha tudsz valamit segíteni . Tévedtem . Te lehet még képen sem láttad , nekem legalább vannak képeim róla . Azt még suzu mester sem látta pedig ő többször ment a P350-el mint ahányszor te képről láttad .
Szóval ezzel a kötekedősdivel kezded magad elásni mindenki előtt . Az meg nem szégyen ha nem tudsz mindent , de ha mindenáron olyanokat bizonygatsz amit mégsem tudsz az úgyis kiderül és az az igazi nagy égés .......
Számold már meg azt a "12" bordát az első P20 alu/keménykróm hengerén ! :
A kép nem ment el
Hát ha ez szerinted narancs akkor biztosan igazad van ....... ( gyárilag is ilyen színű volt ) .
Ez a vas hengeres , az első villát illetően pedig tévedsz , olyan volt az egyik kékben mint a P24-esé , a másikat nem tudom :
Meg néztem szerintem az kék te szerinted milyen?
És akkor én kötözködök? Legyen arany ,de a másik kettőbe kék volt,lehet h a barátom közbe átfestette a gyári festést,a lényeg h Janek90 NEM NAGYON TUDOTT VÁLASZOLNI AZ ÉN KÉRDÉSEMRE!
két kék volt fehér nem volt benne a vashengeres meg nem nsárga hanem arany de megnézhető a küzdelem legelsö részébe ott rajta van velem .
Kettő kék fehér volt egy lila váz narancs,azt is tudom ,hogy kinél vannak láttam is mindegyiket a első teleszkóp a lila vázasnál gumiharmonikás, a másik 2 nél tokozott,ez csak félig volt válasz! Az én kérd a válasz,64 p20 2lett összerakva probaútra, keskenyebb tank ,12 bordás alu henger,yamaha hátsó lámpa,lucas vill,nem volt plexi máshol,volt a gyujt kapcs,yamaha fémházas légszűrő misubishi gyujtás,és fesszab,máhle dugó és gyűrű,mikuni karbi,yamaha láncvédő,ngk csapágyazás, yamaha ülés,nagyából ennyi,ja és fekete volt csak!
OK. Három komplett volt és két blokk P20 vázban , vas és alu hengeresek , 1 kék és 1 arany , a harmadikat nem tudom hirtelen , de te se mond meg a 64-es P20-as színét !
Nem baj,csak akkor nem kell támadni azt aki esetleg más motorról is beszél a forumon!
Szívesen bevállalnék egyet én is, hiába van sok az ütemekből
Nagyon nem értem a problémát, miért bah ha valaki 4tre is rá mer ülni?:D
Igaz!De én csak 2t!bocs!
Helyesen: Benelli
Nekem a kerekek száma lényeges nem az ütemeké meg hogy hol gyártották és kik de hidd el az RD-t és a le és felmenői a szívem csücskei!
De lehet,hogy nekem is van annyi mint neked,és én az utcán is rd s vagyok!
Oké, ha te meg mondod ,hogy hány p350 volt mi a különbség és melyik milyen szinű akkor válaszolok azt megigérem!
Te most 4t vagy 2t most Yamaha vagy Benneli?
A feketében hátul bicikliteló van? Most vettem ugyanilyet 2000-ért...
Régen utcára is jó volt a 2T.
Nem , én bringával járok az utcán
Inkább a 64-es P20-ról mesélj , mert azt nem sokan látták élőben ( nem a fényképéről beszélünk ugye ? ) !
Pl. mik a különbségek az újabbakkal összehasonlítva ?
ja megtehetem mert van egy pár neked meg a szád nagy .