Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alakulunk!
sehol senki?
Benzin ügyben, ezt nézzétek meg:
http://www.kertigepbolt.hu/ind...
2 évig jó álitólag.
Nekem furcsavolt amikor Ölbei L. a versenyüzemanyagot 10L- es fedetlen müanyag vödörben tárolta,ill. keverte, tankolt.Én a fékpadi üzemanyagot külön kezelem mindentől.
Nemtom a nagyobb motorokkal hogy van, de a libakergető érezhetően jobban megy, ha friss benzin van benne, mint ha a 3 héttel az előtti versenyről bennemaradtal hajtanám.
A MOL használati utasitása szerint a minden tipusu benzin 2(két) hónapig tárolható ZÁRT körülmények közt,
utána szétbomlik.Ez nem ujdonság csak vannak felhasználók akihez késve érnek a paraméterek!
persze 78-ba bementél a celli vasboltba és kértél 3 garnitura benelli hajtókart a 3 hengeresbe. tudod azé el kéne gondolkodni azon is hogy akik akkor benne éltek és nem iskolások voltak mit mondanak és nem 30 évre visszamenöleg okosnak lenni.
jó van én nem aszt mondtam félreirtam vagy olvasatad , hogy 78-ba most rakjátok bele,sorba.
Erröl beszéltél tegnap?
Tudtad,hogy az új kutatások szerint,a háromhónapnál hosszabb ideig,tárolt keverék benzinnek el megy a kenése tehát tönkre mehet a motor!
Igaz! 78ba csak tz volt és azt rakták p20ba!
1978-ba sz.tem nem volt tzr, de tökmindegy, mert kb 15 motoré jo bele.
Cibor nem írtál,most érdekel vagy sem 3e-ért az elektronika?
elefantazia@citromail.hu
Írd meg ha meggondoltad mert meghírdetem,köszi
namost 2,25 11000 a yamaha rd széria henger reszelve azokkal a határokkal és gátakkal amivel az 1975 elött gyártott tipusok rendelkeznek.
Nándi kedvenc müszere.
ezen az ominozus csabai tuning van
Hát nincs sok remény ha nem csinálunk ma beszéltem a Benik Balázsal pénzhiány miatt a jövö évet kihagyja.
Kicsit szomorkás vagy ma.
Ezeken talán jobban látszik :
mindenki tönkremegy aki nem tud nagyba csaklizni.
Nem hogy nagy, demás rettentő kicsire összenyomtad, mindössze 10 kb
majd lesörözzük. tudod akik" elhivatottak" erre az égészre nagyon nagyon kevesen vannak és mégis . néha én se értem se magamat se mást. Talán nincs is értelme az egésznek. Van egy pár motorom ha nem lessz verseny én is nekiállok restauráni mert a benzin nem válik vizzé. Bár a mostaniba a fene tudja mi van.
Elnézést kérek.
csá cibike. A halászteleki yamaha (J&B) még egy hétig árul yamahát, erről lemaradtunk nem vesznek fel alkatrész rendelést, de a Soroksári útival beszéltem és tudnak alkatrészt hozatni, ha van Hollandiában a központba 4-5 nap. A japán belpiacos az tovább tart. Holnap bemegyek hozzájuk megrendelem amit mondtál, este beszélünk mit tudtam intézni. Sajnos így csúsztunk egy napot. Legyél holnap napközben elérhető (tudod ezek mindig vissza kérdeznek).
számold meg hány bordás.