Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi azért a linket is, de én kevés pénzből meg akarom úszni, mert azon a motoron már rengeteget buktam Oxálsavat kis kiszerelésben nem lehet kapni? Asszem így fogom csinálni, bár a gázolajat kihagyom, brigéciolt meg pont ma tudtam volna venni .
Mindenesetre örülök, h van ilyan jó megoldás.
az a baj hogy szerdán 2-7-ig suliba vagyok, csak a délelőtt max 11-ig jó.
Elnézést kérek, ha a nyugalom megzavarására alkalmas híreket közöltem.
Nekünk, hűűje cimconyosoknak nincs dellánk ilyen fpancos balhékra, mi oxálsavval, és 6os anyával dolgozunk, de bizonyára a belinkelt cucc is nagyon király.
Szerda,hova vigyük?
meddig tudjátok elhozni, és melyik nap?
Jövőhéten szerdán lenne a szállítás!Pontosan még nem tudjuk mikor ér oda az autó. Jó lesz?
A megoldást a tankodra belinkeltem, szerintem segít.
ha ha... azért jó volt
Nem vagyok én akkora szakértő, de azért leírom mi a teendő rozsdás tankkal.
Lehet kapni erre kenceficéket jó drágán, ami kiviszik a rozsdát, de én nem ilyet hasnyálok.
Én oxálsavat használok(sóskasav) ebből literrenként kb 60 gramm kell, 1 kiló 2400 forint, kristályos fehér anyag, vegyszerboltban kapható.
Ez egy nagyon ravasz anyag, mert fémtisztára marja a fémet, de csak a fémoxidot támadja, a tiszta fémet nem bántja.
Az a munkament, hogy atank méretének megfelelő mennyiségű oxálsavat meleg csapvízben fel kell oldani(nehezen oldódik).
amíg oldódik, addig a tankot előbb tiszta benzinnel,majd brigeciollal TELJESEN zsírtalanítani kell, mert ahol olajos marad, ott a sav nem dolgozik.
Ez után valami apró cuccal érdemes mechanikusan eltöntetni a rozsda nagy részét, ez lehet apró facsavar, 6 os anya, ilyesmi, ebből bele kell szórni pár maréknyit, és intenzíveb rázogatni, ez a nagyját kiviszi.
Utána öblítés és jöhet az oxálsav szinültig töltve, ez 24-48 óra alatt fémtisztára marja a felületet, a cucc pár napig újra felhasználható.
Ez után a tankot ki kell öblíteni pár liter gázolajjal, és mehet bele a benzin, és kész is.
nekem sincs mostanában túl sok időm, ha dec közepe körül hozzátok az rd-t az is jó.
Gyufa! Bocs!
Suzuki RG 125 Wolf, végülis azért írtam ide, mert azt tanácsolták emzoli-tól kérdezzem meg, ő ért hozzá... és hogy újabban itt szokott lenni fent leginkább...
melyik topikba meg milyen motor?
sziasztok!
Másik topicban tanácsolták, hogy ide írjak segítségért.. Az lenne a problémám, hogy nagyon durván rozsdásodik belülről a tankom, mit lehet vele csinálni, hogy megszüntessem? A benzint már kiszárítottam belőle...
Fekete öves az esztergácsosom is!
Bocs, de nem értem a kérdést.
Hát, nemnagyon mertem fékezni...
szevasz ölbei.
Te Petró hogy tudtál ezzel a 20le menni. reggel óta reszelem de ez valami 17kw verzió volt ugy hogy van mit kivenni belöle egy pár dugóra készülhetsz. majd lerajzolom a nyakat amit jó lenne megesztergáltatni.
, de lehet hogy van minta .
Mennyit érne meg neked?
Nem akarok belevau de inkább kaszáljatok le róla minden fölöset. Nem lesz olyan nagy tempó hogy satuzni kelljen,dupla tárcsával.Viszont, nagyobb lesz a lengő tömeg az elején. Max. ha tényleg lesz verseny a Ringen vagy a P.ringen. Akkó kő!
Biztosat most sem tudok írni.A hauveromtól függ mikorra organizálja a buszt.+az a gond hogy ő hétvégén dolgozik.
oda elég, nekünk dupla kell.
mikor hozzátok?