Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel a teljesítménnyel téged is sztárrá minősítelek No nem egy Mogyi Petix magasságok de...azé nem rossz Attiról nem mondok semmit... valami új kolumbiai anyagot használ a szenya pedig eddig én voltam a füves kakucsra körülnézek a kertbe valami anyagért mielőtt nagyon elkanászodik valami győzelmi szériával
Vasárnapi második hupákolás

http://youtu.be/r1CEk56-hIE
Ja bocsi, a megasztár kimaradt.
Azt most hagyjuk hogy minek volt a nyakában, szerencsére a tündéri kis felesége időben visszaállította amit a félkegyelmű ura (vagyis inkább férje) eltekergetett. Viszont ide hagyományosan csak miniatűröket lehet fetölteni, majd feldobok párat máshova. Addig pár kisebb életkép személyi kultusz jelleggel.
azt hittem azért volt a nyakadban az a bazi nagy gép hogy használni akarod de akkor a piri féltett nehogy elvigyen a szél
Szét fothoshoppoltam magam, hogy egy képen legyünk
Nem csináltam,mert benneteket szórakoztattalak videóztam egy kicsit.Pirike lőtt pár képet,pedig mondtam neki ne erőlködjön a kutyát sem érdekli már a képek. Megszokták,vagy megunták már a népek Főgecónak lőtt pár képet, kérjétek tőle.Bár ez jó...közös ülésünk kéz a kézben tök romantikus Amúgy bevallom...szeretem a diót
Köszönöm Józsikám Nem sikerültek a képek mert k----va gyorsak voltatok na meg a füvi egy béna pöcsssss!
vasárnap is jó idő volt/vagyis inkább nem volt rosszidő/meg akartalak köszönteni de akkor most a neten keresztül isten éltessen sokáig!meg az összes lászlónkat a fórumról meg a motorosok közül!vasárnap füvi csinált képeket azért reklamáltam nála
A szombati napsütésben
esélyünk se volt mikor otthagytál bennünket ó király amugy meg nem foglalkozunk mindenféle odabaszfaktorral csak a minőségiekkel képeket rakjál már fel lécci
Éééés! Tessék! Elég volt Mogyi Petix-nek néhány órát eltölteni a társaságomban és félistenné változva száz év és az apró győzelem nélküliség után classic 1 futam győzelem! Második futamra otthagytam…..csak harmadik lett…hiányzott már a füvesodabaszfaktor belőle addigra OldDió....na hagyjuk.. abba hiába is tölteném a faktor Majd küldök oktató filmet,hogy hogyan kell egy sárga p20-at támadni az eu ringen mz TS-el
Üdv! egy elérhetőséget tudnál küldeni az atacc@freemail.hu. emailra köszönöm!
Illetve van még egy 250 LC hengerpárom.
Sziasztok. Eladó egy 1A2-es motorblokk Budapesten. Felújítás igényel de teljesen komplett. Az ár 60 000 forint. Üdv Ákos
Gratulálok mindenkinek!
Szép napot urak pár kép e ring mami kupa
ypvs cuccok. Magyar papíros.
Helló.Mi lenne az ára a motoroknak?
Elkeltek a blokkok
R5-motorszámú kartert keresek. Adok érte RD kartert,vagy megvenném.
Melyik településen vannak?
Eladó 2 db yamaha rd 250 Jó állapotu levegős blokkok DS7 motorszámmal.
1-ikből 1 dugattyú hiányzik.
masikról gyujtás es 1 dekli és 2 dugó.
Hengerek hibátlanok! A blokkok jó kondiban vannak.
kismotor csere erdekel.De penzert is eladó.
06302332069