Ezzel a teljesítménnyel téged is sztárrá minősítelek No nem egy Mogyi Petix magasságok de...azé nem rossz Attiról nem mondok semmit... valami új kolumbiai anyagot használ a szenya pedig eddig én voltam a füves kakucsra körülnézek a kertbe valami anyagért mielőtt nagyon elkanászodik valami győzelmi szériával
Azt most hagyjuk hogy minek volt a nyakában, szerencsére a tündéri kis felesége időben visszaállította amit a félkegyelmű ura (vagyis inkább férje) eltekergetett. Viszont ide hagyományosan csak miniatűröket lehet fetölteni, majd feldobok párat máshova. Addig pár kisebb életkép személyi kultusz jelleggel.
Nem csináltam,mert benneteket szórakoztattalak videóztam egy kicsit.Pirike lőtt pár képet,pedig mondtam neki ne erőlködjön a kutyát sem érdekli már a képek. Megszokták,vagy megunták már a népek Főgecónak lőtt pár képet, kérjétek tőle.Bár ez jó...közös ülésünk kéz a kézben tök romantikus Amúgy bevallom...szeretem a diót
vasárnap is jó idő volt/vagyis inkább nem volt rosszidő/meg akartalak köszönteni de akkor most a neten keresztül isten éltessen sokáig!meg az összes lászlónkat a fórumról meg a motorosok közül!vasárnap füvi csinált képeket azért reklamáltam nála
esélyünk se volt mikor otthagytál bennünket ó király amugy meg nem foglalkozunk mindenféle odabaszfaktorral csak a minőségiekkel képeket rakjál már fel lécci
Éééés! Tessék! Elég volt Mogyi Petix-nek néhány órát eltölteni a társaságomban és félistenné változva száz év és az apró győzelem nélküliség után classic 1 futam győzelem! Második futamra otthagytam…..csak harmadik lett…hiányzott már a füvesodabaszfaktor belőle addigra OldDió....na hagyjuk.. abba hiába is tölteném a faktor Majd küldök oktató filmet,hogy hogyan kell egy sárga p20-at támadni az eu ringen mz TS-el
Eladó 2 db yamaha rd 250 Jó állapotu levegős blokkok DS7 motorszámmal.
1-ikből 1 dugattyú hiányzik.
masikról gyujtás es 1 dekli és 2 dugó.
Hengerek hibátlanok! A blokkok jó kondiban vannak.
kismotor csere erdekel.De penzert is eladó.
06302332069
http://youtu.be/r1CEk56-hIE
1-ikből 1 dugattyú hiányzik.
masikról gyujtás es 1 dekli és 2 dugó.
Hengerek hibátlanok! A blokkok jó kondiban vannak.
kismotor csere erdekel.De penzert is eladó.
06302332069