Neeeem! Én olyan szomorúságot olvasok ki a szavaidból, amit egyszerűen nem birok elviselni tovább! Ezek a szenyák csak bántanak itt téged Barátom vagy, a testvérem is ypvs-es sorstársam is, ezért felajánlom neked drága barátom, hogy az összes szimeringedet megvásárolom 3000/db áron! Mert bírlak!
Kedveském én kizárólag yambits termékeket vásárolok, manapság meg cruzinimage-tól gyárit Nem is nyomja ki magát sehol, még a lánckeréknél sem mint Mosinak Florcsi valami magyar nagykerből vásárolta a cuccot. Megkérdem hol.
Na jó...a mai nyugereknek ( nyugdíjas generáció ) könnyű, pity puty kiköhögik azt a kis jurót a farzsebükből Egyébként jó bele a TZ 350, TZ 250 is. Illetve yz amit én használtam a 250en. A mosogépes előnye, hogy ha cserélni kell nem kell széthúzni a blokkot. Igaz nem én tanátam fel hanem a Daróczi, 12 futamot elment nekem, plussz a téningek a gép.
Nemrég találtam elfekvő raktárkészletből gyári f,szimeringeket.2 garnitura volt még meg is vettem mindet.De az ára az nem volt kispályás.Jobb és bal oldali(1 garnitura) 49 Euro!Még jó,hogy lehet kapni....
Figyeljetek oda, hogy honnan vesztek főtengely szimeringet, mert szar utángyártott szériák kerültek piacra. Florcsi is vett már 4 et és nem joóu. Te mondtad Atti, hogy te is vettél? Vagy valaki más is mondta, csak elfelejtettem
Nem olyan mint nálunk az átlagtartó .Igazán én sem tudom pontosan a szabályt.A mért edzésidőt mérik össze két találomra kivett körrel.Egyébként aki látott ilyen versenyt az igazolhatja,hogy mindenki húzza neki rendesen.Hibázni nem lehet mert akkor vége.El kell jönni sokaknak és kipróbálni.Eleinte nekem is furcsa volt.
Dani! Én mindig mindenkinek elmondtam a lényeget.Nem hallgattatok rám. Sajnos ez tényleg egy más világ. Az Árpi bácsinak volt igaza,hogy ilyen öreg motorokkal nem lehet a gyorsaságra kiélezni a versenyeket.Tudni viszont kell ! Jól megmondtam ? A képen Szlovákia legrendesebb sportemberével Dömötör Árpibácsival vagyok !
Sanyi ! Szlovákiában nem kell nagyon gyors motor,de nagyon tudni kell motorozni ! Nekem elhiheted ! Többször is nyertem ott és kétszer Európa Kupa futamot !
tisztán ragyog a szemed
nem játszod e szerepet
nagyon csinos a ruhád
hú de jó fej anyukád...
http://youtu.be/3OeqNbJsIno
Külföld az más világ!