Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jó a sejtésem mész kisnémedire hétvégén?!szomaton lehet arra fordulnék
Még videón nézve is fárasztó Grat a csapatnak!Egy kérdés: 13.30- tól a vidin a végül nyertes cb250-t előzted az egyenesben? Jól ledöbbent a tag
Sziasztok! Az idei 24 órás hupákolás On-Board-ja

http://youtu.be/VjN4qY37mKg
Sok szálon futó projektek ezek
Hai vakarimasz Diosensei. Nekem van benne 2 csilllogós lábváltós 2 motor. Így most nem.Szépséges Dellorto 32 csillogni fog motorodon? Mit mondjak az embernek?
Addig jó. Majd akkor kezdjél aggódni ha a Sanyi okosságából elkezd valami értelmet nyerni. Ha ilyet tapasztalnál egyből futás a dokihoz és/vagy dupla barack.
Bazi öreg vagyok egy árva szót nem értek az egészből.
nekem 8

ossssz!
természetesen a jelenlévők mindig kivételek amugy meg tisztelem más elborultságait is,még ha kicsit guminős feelingje van a dolognak akkor is luft és kész
osz szenszej! értem. csak a szél fújhatja,áááső nááám érheti.
de mi szenteltvízzel megyünk ottan klasszikusban.áááz kivétel,ami ááárósítja a szabályzást.know?
250 400 600 van de 750 talán zxr é
Bejárattam a New vasat
hátrább az agarakkal kérem még a kisértést is el szeretném kerülni a vizesedésnek ezért menniük kell már nem tudom hogy kerültek hozzám de ugye nekem nem jó semmibe......... dimma!már ha beszélünk nincs véletlen kawa kz vagy gpz 650vagy 750 dugattyu a polcon vagy valahol?jó lenne látnom egyet közelről
mindig sejtettem,de most elszólta magát.
egy zug ypvsgyűjtővel van dolgunk .azért adja el a széria áttételeket,mert már legyártatta a tutit.gondolom most a titánium vázon dolgozik .oda kell rá figyelni,mert jövőre ha nyugdíjba megy,marha sok ideje lesz szögelni
ypvs bontot nyitottál?
helyesen váltóm
sziasztok ha valakit érdekel van két garnituraypvs váétóm elado az egyikhez villák kukactengely minden megvan a másik az két fogaskeréksor+kukactengely
csak kanyarral ne találkozzon az utcán
https://www.youtube.com/watch?...
Szakik! Ezt úgy kéne utánozni.
Igen gondoltam, csak nem nagyon lehet látni az állapotukat. Add meg légyszi a számodat. Köszi.
A képek az eladó darabokról készültek. Kicsit patinás de nem karcos, korának megfelelő. 6000Ft/db jó?
Szia! Mennyibe kerülnek, és milyen állapotban vannak?