Hai vakarimasz Diosensei. Nekem van benne 2 csilllogós lábváltós 2 motor. Így most nem.Szépséges Dellorto 32 csillogni fog motorodon? Mit mondjak az embernek?
Addig jó. Majd akkor kezdjél aggódni ha a Sanyi okosságából elkezd valami értelmet nyerni. Ha ilyet tapasztalnál egyből futás a dokihoz és/vagy dupla barack.
természetesen a jelenlévők mindig kivételek amugy meg tisztelem más elborultságait is,még ha kicsit guminős feelingje van a dolognak akkor is luft és kész
osz szenszej! értem. csak a szél fújhatja,áááső nááám érheti.
de mi szenteltvízzel megyünk ottan klasszikusban.áááz kivétel,ami ááárósítja a szabályzást.know?
hátrább az agarakkal kérem még a kisértést is el szeretném kerülni a vizesedésnek ezért menniük kell már nem tudom hogy kerültek hozzám de ugye nekem nem jó semmibe......... dimma!már ha beszélünk nincs véletlen kawa kz vagy gpz 650vagy 750 dugattyu a polcon vagy valahol?jó lenne látnom egyet közelről
mindig sejtettem,de most elszólta magát.
egy zug ypvsgyűjtővel van dolgunk .azért adja el a széria áttételeket,mert már legyártatta a tutit.gondolom most a titánium vázon dolgozik .oda kell rá figyelni,mert jövőre ha nyugdíjba megy,marha sok ideje lesz szögelni
sziasztok ha valakit érdekel van két garnituraypvs váétóm elado az egyikhez villák kukactengely minden megvan a másik az két fogaskeréksor+kukactengely
http://youtu.be/VjN4qY37mKg
ossssz!
de mi szenteltvízzel megyünk ottan klasszikusban.áááz kivétel,ami ááárósítja a szabályzást.know?
egy zug ypvsgyűjtővel van dolgunk .azért adja el a széria áttételeket,mert már legyártatta a tutit.gondolom most a titánium vázon dolgozik .oda kell rá figyelni,mert jövőre ha nyugdíjba megy,marha sok ideje lesz szögelni
Szakik! Ezt úgy kéne utánozni.