Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mifelénk ezt fordítva mondják!
Kocsmánál is működik szerintem, próbáld ki egyszer....
Buzibárt akartál írni nem? Abban járatosabb vagyok, igazi kocsmába még sosenem mertem benézni...

Jellemzően addig tervezem járatni a pofámat, amíg az enyém lesz az utolsó bűzbomba a földön és akkor ünnepélyesen bezúzzuk azt is, a forgácsokat szétszórjuk az udvaron, savat locsolunk rá és 20 centi betont a tetejére, nehogy kinőhessen mint a gaz.
Beszólogatunk a kocsmába, hogy mind buzi aki iszik, oszt utána meg csudálkozunk, hogy kinyílnak a bicskák?
Erre szokták aztat mondani, hogy ritkán szólalsz meg, de akkor is minek...
Úgyhogy most valami trakeszblokkal támasztod ki az ajtót, mert azokból tudod hol vannak a használhatatlan darabok a műhelyedben ..
(mindenhol, kb más sincs benne D:)
11,én csütörtökön 5órától Barackos parti a Szabógyárban meghívott dísz vendégek, Főgecó, Frici Gyuri, Lojzi, Bregyó, meg akik szeretik a barackot.
Hát igen egy HONDA egy ajtó
Még sövénnyírónak is krimi volt, nem csoda hogy levágták a fölös hengert és máris félig használható lett (NS250) azzal támasztanám ki a műhely ajtót, ha tudnám hova tettem...
igen ha még ment is nem volt drága ugyse gyártanak többet 1 db se
igazi kuriozum, ha ezt összerakom ahogy van még menni is lehet vele, gondolkozom rajta mert lehetne finomitani rajta.
ennek van az a fura harmadik hajtókarja aminek majdnem egyforma az alsó meg felső vége?valamelyik kunmadarasi versenyre kihoztak egy eladót 80 ezerért még majdnem megvettem
a többiek mér megválaszolták a250-es. A hondánál nyagyon fogyott a szaké mind be volt baszva mikor ezt az 1huppos fötengely megszerkesztették. Ráadásul nem is egyforma a benne lévö alkatrészek,nem csoda hogy nem lett kapos a boltokban.Soros 3masba igen szépen zenélne,de igy. bár a neten található infó szerint 49 le ami nem rossz,de nem yamaha. ez is vagy 20 éve nem ment nálam már 5éve rejtözik hogy legyen ilyen is,de meglepett mert belül minden fényes nem szétkopott,de a simeringek jó kemények.
igen eltaláltad nyertél 1 pipaszurkálot
ez mvx
nekem volt
igen jó kis gép volt csak sajna már nagyon öszegányolva került hozzám .
Szerientem ez az mvx 250-es
De most látom,hogy ez egy másik variáció,mert nincsen az alsó 2 hengeren Power szelep.Lehet,hogy ez egy gyengébb változat,vagy esetleg japán belföldi?Ilyet még nem láttam.
De most látom,hogy ez egy másik variáció,mert nincsen az alsó 2 hengeren Power szelep.Lehet,hogy ez egy gyengébb változat,vagy esetleg kapán belföldi.Ilyet még nem láttam.
Dimma!Ez a 400-as blokk a tied?
Most állítottam talpra egy ilyen NS400R Hondát 20 éves csipkerózsika álmából.Mit mondjak:Volt vele szopás nem is kicsi.Porlasztók olyan szinten összerohadva,hogy csak a csere segített.Persze kapni semmit nem lehet a Hondánál.Felújítószettekről meg jobb nem beszélni.Szinte semmi nem passzol belőlük.
te szabó mit szolná ehhez vagy az 1 lukuhoz vagy menjünk a régi vel
Á! Jövőre nem kell a bérlet jöhet a motor!
szerintem nyugodtan itt mindenki maga írja a műszaki kiírást.
50 000 ft csak egyben kínálom eladásra