ott leszel ne altass! megint csak terelsz ezzel a 250es szöveggel,közben titokban rendeled a kenguruk földjéről a 421es kittet. tessék a bregyó papának a 250et kölcsön adni, aztán majd lesz nemulass.
nem nem. pont az volt jó amit én csináltam. Csak kicsit kemény lett, ezért vasárnapra vissza tettem a gyárit, ami kakucsra még jó volt...eu-ra már nem Csak mami vagy csak ob. 2 nap nem. Eu-n sem szeretnék nagyon menni. A többin meg hagyom magamat, hogy legyen sikerélményetek azért csak 250el megyek, hogy nehogy előzzek véletlenül valakit. Bár Old Diót....
Sanyikám én ugyan nem rád gondoltam, hanem a nagyonpiros versenyzőre. De örülj neki hogy te vagy az etalon egy ifjú Szabó Kuksis menőnek, egyébként díjazom a hozzáállásodat.
Ja. Egész évben az én időimet nézte, olyan presztizs volt neki ha az év elején még elment..igaz, mondjuk úgy nem is értettem miért engem figyel mindig, mivel nem is egy kategóriában mentünk Nagyon nem számoltunk vele utánna, mert vagy mögöttünk végzett, ha meg nem, tudtuk, hogy úgy is kiesik egy két kör múlva a 250 -es el műszaki hibával. Eu-ringen beszélgettem vele először többet, akkor tudtam meg, hogy csak 17 éves és igazán gyerek kora óta versenyez, sőtt, még alpok adria bajnokságban is ment tán 125-ben Ügyes srác meg kell hagyni. Az a csoda, hogy egyátalán közelében tudok ezek után maradni a pályán az én 3 éves szakmai múltammal Bezzeg az én 17 éves fiam csak a számítógép klaviatúráját nyomkodja motorozás helyett.
Húúú,de jó lenne ha találnál.Azért ez a "durnom kell egy kicsit" többfélekpppen is értelmezhető
Pl. ha t-vel a d helyett
vagy netán k-val a d helyett
Nekem tök mindegy csak találj!
Mindenki buzi aki tegnap elfelejtett jönni. Nevek nélkül: paprika alapú egytálétel, pázsitorientált húsfeldolgozó, meg a többi aki a fijjjúkat szereti. A következő szeánszunkat bevállalta a Karcsi, valami fizetős M0 melletti lepukkant csehóban.
füvesodabaszfaktori2015 remélem jöttök jövőre minden hétvégére.nélküled unalmas lenne RAMBÓ
Szép állapotú mart tokos.
http://youtu.be/i7Gg3PtSle4
Pl. ha t-vel a d helyett
vagy netán k-val a d helyett
Nekem tök mindegy csak találj!
.
Eladnám megmaradt RD 350 lc alkatrészeimet .
Az alkatrészek nagyon jó állapotban vannak darabokban vagy egyben 40 000Ft
Tank és a váz rozsdamentes..
Ha valakit érdekel jelezze
lucky.exp.peter@gmail.com
http://youtu.be/P3ga603WA68
Az a buzi aki NEM iszik. Ééérteeed
-e?