Szasz, sajna nem vagyok forgácsoló, bár szoktam valami gömbölyítőgépen kontárkodni.
Viszont nem is arra utaltam, hogy miként lehetne megoldani, mert nyilván ha az ami tuningcucc más méret akkor azt meg kell venni és ámen.
De én nem is erről beszéltem, hanem arról, amit Pölczy úr mondott, hogy az itthoni felújítás az barkácsolás, bezzeg az amerókai késztermék az mittudomén.
Szia Zoli! hogyan oldanád meg? rd tengely: kell 4 csapágy 3 stiftes egy beszúrásos(forgácsoló vagy ha jol tom).mind 2 csap rossz,kell két kar,gyujtás felöli sonkába szimering árkot nyomott.
én is készülök venni,még nem tudom honnan,angolba is van 2 fajta.a gyárit biztos nem csapoztatom meg.wiseco komplett tengelyt is találtam még.sonkát is lehet külön venni meg közép részt.
Egy évben van kb 5 verseny,ha 1 versenyen futamokkal,edzésekkel együtt mész kb 20x 402m-t,az 5 versenyen 8040m.Ha 1 futamra számolunk kb 12 sec-ot az 5 versenyen összesen1200 sec .Ha jól számolok.
Egy pályamotor ennél azért lényegesen többet megy és teligázon is többet.A tartósság azért relatív fogalom,nem annyira évben mint inkább futásteljasítményben szoktuk mérni.
Főleg ugy hogy kiválasztod mekkora hajtokar mekkora löket milyen csapagyak kellenek. Ránézésre is sokkal masszívabb mint a gyari. Nekem mar 1,5 eve bírja 11ccmis egéstérrel. Es azért nem kicsit forog jobban mint egy gyari.
70 ezer egy ilyen főtengely. 7korul van a posta 15 a vám. Barkacsolassal úgyis csak rabaszik az ember. Ez legalább biztos h nem megy szemét. 30 hajtokar kell kettő az 60 es akkor alsó csapot kell fúrni csináltatni hozza kell ra 4 csapagy + labirint. Ezek nem tudom mennyibe kerülnek.
ez igy van ahogy mondod,csak a 400-as főtengely sonkája 10 milliméterrel nagyobb nem tudod betenni a 250-350 blokkba csak egyedi gyártás jöhet szóba vagy gondolom ámerikai tuningcucc de azok meg huzósak...............
Viszont nem is arra utaltam, hogy miként lehetne megoldani, mert nyilván ha az ami tuningcucc más méret akkor azt meg kell venni és ámen.
De én nem is erről beszéltem, hanem arról, amit Pölczy úr mondott, hogy az itthoni felújítás az barkácsolás, bezzeg az amerókai késztermék az mittudomén.