Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jol emlékszem persely csere nelkul nem fér bele a 350 dugattyuja. De akkormar 68mm-esre kell fúrni +4 mm löketes főtengely es máris 421 ccm.
Laci úgylátom egyezik az izlésünk, Gyuri te mit szólsz hozzá.
És van akinek össze jött az élet....fagyi-nő
igy igaz
akkor végképp nem értem a dolgot ,ugyanabban a mezőnyben tavaly 27póni nyert az idén 38 telivér sokkal könnyebben szaladt volna az élen széthajtás nélkül vagy azt mondod a gabi hagyta a többit elöl menni
különben is a bregyó jövöre nyerni fogja az abszolutatt a .... motorral
melyik többi?
tévedsz én megmondom
Képzeld akkor mennyi a többi mikor tavaly 27 lóval nyert.
Péterbá. Hogy a picsbe lehet az 38...amikor gyárilag 35 valja be!
Húúú,akkó jövőre negyvennyolc lesz?
ez tetszik ez a, felesleges volt széthajtani',én azt hittem versenyeztünk most meg kiderül hogy mégse
Kalapácsál felűlről ütögetjük a hajtókart ( rövídítjük-zömítjük ) méretre, hogy beférjen. Ha csámpás lenne utánna metsző ollóval fazonra vágjuk. Elképesztő, hogy mindent nekem kell feltalálni... amit lehurrogtok mint a mosogép szimeringet is, utánna meg a fél mezőny az én feltalálásaimat használja
Na ezért ülök vissza én is 250re, hogy ne zavarjam ott a sztárokat elől
Én mennék, de még csak 250-es a gép és nem találtam olcsó és jó kipufogót rá
Sanyikám mindig tudtuk hogy te milyen ügyes vagy, de a Gabitól szándékosan vettem el a 350est miután itteni pályafutásunk kezdeténél Kalocsán az 5. kör után félreállt és megvárta a mezőnyt. Azóta csak a 250-es maradt neki. A tavalyi motorunkon 28lerőt mértünk keréken, az idein 38at de mivel nem volt abszolut értékelés felesleges volt széthajtani.
sanyi!a négyszázasnak hosszabb a lökete ergo más a főtengelye,nem rakod be csak ugy a 250-350-be.az viszont igaz hogy a 250esnél kivülről nem mondja meg senki hogy belül 250 vagy 350 dijkiosztó esetleges dátumot tud valaki?
Molnár Laci. Legalább is olyan rég óta fúrja a mesterem a hengereit, hogy akár már 400-as is lehet