Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez pedig a szombati második futam

http://youtu.be/z8PVElNI2rw
Jó estét!
Itt a szombati buli első felvonása mozgókép formájában

http://youtu.be/0LQvjw7shHk
rád mindig számíthatok ,de nekem a vasárnapi első futam is tetszett ahol csak sokadik lettem.igaz,hogy nem értettem a dolgot,de aztán csak rájöttünk .
Kellene eső lámpa meg a lampa tartó is hozzá. Esetleg ha van Kabelkoteg is. Ídomos motor a tied?
Helló!

Nekem van sárvédők továbbá szinte minden alkatrész 350 ypvs hez.
Esetleg ha valakit érdekelne valami jelezze..
lucky.exp.peter@gmail.com
Üdv
Gyere drágám, én is pont a csettegő lefojtásával leszek elfoglalva
kép lemaradt
Akkor én is összerakom a saját Rd-met
A váza tényleg jó, Dimma felesége festett, nekem nagyon tetszik.
És szép benne az nagy növény is.
Jövőre a kupák mellé járó ajándék a mosinak 2 is jár !
Az új gép :) veletlenul nincs valakinek első sár védője?
ja rendszámos papiros
nem 350 mert nem akarok csalost 250ccm legyek csak veled pariban.
szabo bakterrel most beszéltem 1 kis szürcsölés ügyében keresni foglak holnap megyek oda obudára a szölökert utcába ha vagy benézek
Az egyik kedvencem, 350? Nagyon ötletes a váza. Nem adod el?

És a feléért?

Tényleg kell.

Jártam ma a házatok előtt, csak rohantam mint állat, aztán mintha szemben jöttél volna a Táncsicson, de nem bambultál, hiába villogtam...
fögecokám beszereztem 1 ilyet hogy ne legyél egyedül,de lehet horgászbotot kellene venni ocsobb/van rá esély/
mit miéééééé?

a faszt nem lehet ezen se érteni má. idejön pestről 'szt még a nevétsetuggya
ŐŐ, miért akarod Lojzit "megakasztani" ?
(meg, ha már akkor már, miért pont egy (az) új rezóval...)
D:)
Nemsokmindent tudok hozzászólni, de nekem úgy nem lesz jó ahogy majd lesz mert nekem nemfogtetszeni és megóvók mindenkit aztán magamat is...de az is lehet, hogy a Lojzit óvóm meg...aztán megakasztom az új rezóval
az,hogy a kat.kat,hogy osszák be lényegtelen(nekem). tavaly jó,hogy volt rd kupa,az adott egy plusz pezsgést.bár idénre meg ob. lett,úgyhogy érthető a változás,az láthatóan többeknek nagy dolog.

na várjuk a filmeket.az ottóét is!de lehet,hogy azért nem teszi fel,mert látszik rajta,hogy a motorja gyorsabb a dióénál is
Épp kérdeztem tegnap mamust , hogy lesznek a kategoriák . lehet az is, hogy nem változik semmi de lehet hogy igen. Nincsenek könnyű helyzetben mert a c1 C2 kihaloban van. c 3 viszont a leg több indulos. viszont az nem oldtimer
ott tartok,hogy vagy köbcentivel,vagy korhatárral terveznének valamit. de tavaly is későn publikálták a változást,hogy lehet menni ypvs-el és én még nov. közepén csöveket, hengereket gyűjtöttem az lc-hez .
Szia!
Megkeresnél magánban? Az e-mail címem az adatlapomon. Lenne pár kérdésem az RG felújítással kapcsolatban!
Köszi!
2T-k
Ez fájt ilyet még az Asszony sem mer mondani!
Nincs már meg.