Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

C-1-ben engedjétek már a dupla tárcsát(ha már a fakerék is mehet)!Van qrvajó birsalmapálinkám,kell?
én nem veszek motorbiciklit többet!
Pedig már össze is állítottam az árajánlatot az ex classic 2-seknek gondoltam most több össze jön mint idén classic 3-ban ha össze vonják Bár idén sem volt rossz, hogy hagytam magamat megelőztetni Gróf úr-tól cserében, hogy hagyom bajnoknak lenni elintézett egy éves bérletet a legjobb VIII-keri sztriptizbárban a Horváth Atti lepsszolta a fél nyugdíját, hogy MAMI bajnok lehessen (kivéve kakucson ahol hisztizett, hogy drága meg minden, ( amiért jól bűnhődött )
Ez a fél pontos nagyon igazságos.
én is ezt akartam kérdezni megvan a két vezető nepper mibe fáj a dolog gróf ur
meg előztem a füvest
grof össze vásároltad az összes fellelhetó yamahát?
Elado
Szerintem a pálinka volt rossz
Nem lesz összevonás, így igazságosabb.
akkor nem lesz összevonás c2-c3 között?ez a fél pont nagyon pozitiv dolog olyan vacak volt többször végigküzdeni a hétvégét és semmi előrejutás
kifőzettünk mindent ugyhogy rajtkészek vagyunk
a mi problémánk egy kis pénzzel orvosolható,neked viszont a gravitációval kell kezdened valamit
Valójában nem lesz változás.A technikai feltételeket a héten feltöltjük, érdemi változás nincs benne. A kategóriák maradnak, de lesz abszolút értékelés is. Ha egy kategória nincs meg, fél pontszámot kaphatnak.
Mindenki csak megfelelő mennyiségű és minőségű pálinkával és sörrel nevezhet.
De jó hogy jöttél!Mik a tervek a jövő évi technikai szabályokról,kategóriákról?
Akkor lobbizzál légyszi egy ki lóvéért nekünk is, mert nem olcsó a pálya.
Akkor ma elkezdek lobbizni, fateréknál, hogy mondjuk gazdasági okokra hivatkozva jövőre az összes verseny az E-ringen legyen
Valószinű hogy az E-ringen kapnak legtöbb terhelést a motorok, mert
Peti fiamnak egész évben nem volt problémája a motorral csak ben zin kellett bele ott meg elolvadt a dugattyú.
No akkor jó. ezek szerint nem csak a fü hatása miatt éreztem úgy
sajnos nem lehet annyira menni kell a 27 paci után hogy nincs kimélet kivéve ha elóreengednek
Megtanulhatnátok kímélni azt a szerencsétlen motort.
Tegyetek bele csúszókuplungot........de fordítva!
ezért érdekes mert rajtolás után megy el és rajtolni meg mindenhol kell egy párszor
egyedül ott kap komolyabb terhelést...többi pálya részterhelés szinte végig...